ultimativni model

Ovakve traperice osvojile su Pariz, a sada ih žele baš svi

20.07.2024 u 15:33

Bionic
Reading

Od svih traperica koje se moglo vidjeti na recentnim modnim pistama, jedan model obećava da će postaviti novi trend sljedeće godine. Ni ne pomišljajte na skinny traper, široki modeli i dalje ostaju tako poželjni

Otkako je traper dospio u fokus luksuzne mode, imali smo prilike vidjeti mnogo revolucionarnih prijedloga po pitanju traper mode.

Posljednjih sezona bile su traperice trompe l'oeil , izrađene od kože čiji dizajn potpisuje Bottega Veneta te oponašanje traper tkanine kroz tisuće perli u Valentinu.

Svake sezone brojni brendovi pokušavaju osmisliti te bezvremenske i najklasičnije hlače na nove, nerijetko revolucionarne načina.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Jedan od velikih stručnjaka za poigravanje trapericama je Sacai, japanski luksuzni brend koji je pravi stručnjak za brisanje granica između formalnog i neformalnog odijevanja.

Japanski luksuzni brend, koji se u novoj kolekciji udružio s Levi'som, na svojoj je posljednjoj reviji održanoj u Parizu u sklopu Tjedna muške mode za proljeće/ljeto 2025. poseban naglasak stavio na dvije vrste ženskih traperica koje će utabati smjer trendovima za sljedeću godinu.

Jedan tih modela, najčešće viđen na modnoj pisti, ističe se dugim remenom u struku koje stvaraju zanimljivu kretnju pri hodu i koje trapericama daju svojevrstan utilitarni prizvuk, a da pritom ne djeluju preupadljivo poput uobičajenih elementa kao što su veliki džepovi.

Osim tog zanimljivog prijedloga, pozornost na Sacai reviji privukli su modeli traperica koje su vrlo fluidne, lake i lagane, toliko da ne djeluju kao prave traperice. Čini se da ove traperice određuju smjer onoga što ćemo nositi sljedeće sezone: hlače šireg kroja nego ikad, udobne, cool i vrlo elegantne.

Bez sumnje, ono što potvrđuju Sacai i Levi's je da će uske traperice morati malo pričekati još malo, prije nego li se vrate u modu.

  • +13
Palazzo traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo