naomi watts

Savršeno se slažu s trapericama: Slavnu glumicu osvojile su tenisice koje su hit i ove sezone

26.06.2024 u 20:57

Naomi Watts

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Naomi Watts više je puta dokazala da dobar stil ima u malom prstu, bilo da se radi o izlasku na crveni tepih, odlasku do oltara ili pak šetnji ulicama New Yorka

Naomi Watts nedavno se po drugi put zavjetovala na vječnu ljubav svom suprugu Billyju Crudupu. Naime, par se prvo prošle godine vjenčao na skromnoj ceremoniji u gradskoj vijećnici, a zatim su prije koji dan to nadoknadili raskošnim vjenčanjem u Mexico Cityju. I za oba vjenčanja Naomi je imala savršenu haljinu, i to ne samo jednu već dvije.

Koji dan nakon proslave vjenčanja Naomi se vratila rutini i prekrasnu vjenčanicu zamijenila odličnim ležernim stajlingom koji je ne može biti jednostavniji, a izgleda tako dobro.

U društvu svog preslatkog četveronožnom ljubimca Naomi se prošetala njujorškim ulicama, a za tu prigodu posegnula je za vječnom kombinacijom traperica i bijele majice. Izbor je pao na udobne i tako trendi baggy traperice širokih nogavica koje su prije koju sezonu osvojile modnu scenu, a predstavljaju odličan izbor za tople dane kada se udobnost cijeni više od ičega.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Naomi je svoj savršen par našla na policama dobrog starog Levi'sa, a kombinaciju je podigla odličnim izborom torbice i naravno, tenisica. Torbica Celine Triomphe u boji konjaka odlično se uklopila u ovu kombinaciju, a točka na 'i' bile su Adidas Samba tenisice i to u bijeloj boji, kultni model koji je poharao modnu scenu i ljubiteljice mode osvojio udobnošću, retro izgledom i pristupačnom cijenom.

sve osim nogometa

Učitavanje...