u new yorku sve prolazi

Kakva transformacija: Iz fantastične haljine i hit cipela uskočila u 'ružne' sandale

13.05.2024 u 12:50

  • +11

Naomi Watts

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Naomi Watts više je puta dokazala da je diplomirala po pitanju dobrog stila. Ipak, kada je riječ o slobodnom vremenu, slavna glumica udobnosti uvijek daje prednost

Naomi Watts ovog je vikenda prvo osigurala da svi pogledi budu uprtu u nju kada se u New Yorku uputila u izlazak. Slavna 55-godišnja glumica izgledala je vrlo mladoliko u krem haljini koja je laskavo isticala njezinu vitku figuru. Fantastičan look uključivao je i visok prorez te bijele slingback salonke.

Fantastičnu nabranu haljinu, čija se ljepota krila u jednostavnosti dizajna, spojila je s crnom clutch torbicom i samouvjereno koračala kroz gradsku džunglu.

Ipak, svega nekoliko sati kasnije Naomi je odbacila svu tu eleganciju i uskočila u stajling koji opisuje samo jedna riječ – udobnost. Crna tajice spojila je s običnom crnom majicom, prebacila jaknu u kombinaciji sivog eko krzna i crnog sjajnog materijala te se uputila u šetnju s četveronožnim ljubimcem.

Ipak, jedan detalj je privukao jedan detalj – izbor cipela, a riječ je o natikačama koje su u modnom svijetu istovremeno obožavane i najomraženije. Naomi je posegnula za pojačanom verzijom natikača Arizona Birkenstocka.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Izrađene od brušene smeđe kože, ove natikače su oličenje urbane udobnosti s dodatkom podstave od mekog bijelog krzna. Brojne trendseterice bi se složile – savršen su izbor za još uvijek prohladne proljetne dane, a što se može pojačati i omiljenim im sportskim čarapama. Baš kao što je to nedavno učinila Demi Moore sa zatvorenim Birkenstockovim modelom koji je u kratkom roku postao jedan od omiljenih izbora za prijelazno razdoblje.