katie holmes

Kraljica ulične mode ima hit traperice: Vizualno stanjuju figuru i noge čine tako dugima

28.06.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Katie Holmes bila je među zvijezdama koje su prisustvovale modnoj reviji brenda Patou za proljeće 2024. tijekom pariškog tjedna mode. Za tu prigodu Glumica i redateljica odlučila se za sjajan spoj ležernosti i elegancije

Katie Holmes nalazi se u na samom izvoru chica i bezvremenske elegancije te na pariškom tjednu mode servira odlične stajlinge vrijedne pažnje. Tako je na reviji brenda Patou za proljeće/ljeto 2025. pokazala svoj chic osjećaj za stil, a zvijezda serije Dawson's Creek, čija je kći Suri nedavno odbacila svoje prezime Cruise zbog otuđenja od oca Toma Cruise, pokazala odličan traper look.

Odličan par plavih indigo traperica širokih nogavica spojila je s tamnoplavom jaknom s efektnim crvenim ukrasima u obliku dvostruke kragne na ramenima. Vrlo chic detalj činili su i zlatni gumbi koji su se slagali s tankim, metalnim remenom zlatne boje koji je Katie dodala oko struka.

  • +5
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Lucia Sabatelli/action press/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jakna je imala i četiri četvrtasta džepa čime se naglasila ležernost ovog stajlinga, jednako kao i jednostavnim, baznim topom u bijeloj boji. Kombinaciju je zaokružila bijelom torbicom i klasičnim, crnim cipelama. Ipak, najviše pažnje privukle su upravo traperice, model širokih nogavica koji savršeno laska figuri, stanjuje struk i vizualno noge čini duljima.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Katie, koja svojim modnim kombinacijama, koje su redom spoj razigranog chica , urbanog stila i ležerne udobnosti redovito izaziva oduševljenje, svoj utjecaj u modu nedavno je podignula na višu razinu. Naime, glumica je nedavno predstavila suradnju s francuskim modnim brendom A.P.C., skraćenicom za Atelier de Production et de Création, i to kolekcijom koja spaja francusku eleganciju s njujorškim stilskim senzibilitetom. Kolekcija, koja je lansirana 6. lipnja, sadrži komade koje je Holmes odabrao u suradnji s Judith i Jeanom Touitouom, koji su osnovali A.P.C. 1987. godine.

  • +2
Katie Holmes X A.P.C. Izvor: Profimedia / Autor: A.P.C. / Planet / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...