KATIE HOLMES

Vrhunski chic: Kraljica ulične mode pokazala je jednu od najljepših haljina iz ormara

24.06.2024 u 14:01

Bionic
Reading

Katie Holmes nakratko je urbanu džunglu New Yorka zamijenila bajkovitom Sardinijom gdje je stigla povodom Filming Italy Festivala. Kraljica ulične mode i minimalističke mode na putovanje je ponijela i svoj prepoznatljiv stil te ponovno oduševila stajlingom

Katie Holmes donijela je svoj prepoznatljiv stilski potpis na Filming Italy Festival 2024., pojavivši se na Sardiniji u sjajnoj maksi haljinom s volanima krem ​​boje koja je izazvala oduševljenje okupljenih. Slavna 45-godišnja glumica odisala je chic sofisticiranošću u maksi haljini dugih rukava, stegnutom u struku odgovarajućim remenom koji je dodatno naglasio njezinu figuru.

Dodavši dašak glamura, Katie je sjajnu haljinu uparila sa sandalama zmijskog uzorka koje su elegantno podigle čitavu kombinaciju. Ljetni look dodatno su upotpunili dugi, raspušteni valovi smeđe kose koji su savršeno nadopunili njezin glamurozni makeup look, koji je sadržavao smokey eye i nježno ružičasti ruž za usne.

  • +10
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: SGP / ddp USA / Profimedia

Zvijezda Dawson's Creeka upotpunila je svoj stajling jednostavnom zlatnom ogrlicom i omiljenom joj piercingu u nosu za nos, utjelovljujući gracioznost i odličan stil bez puno truda.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević
sve osim nogometa

Učitavanje...