NOVO POGLAVLJE

Jennifer Garner lije suze, a pridružit će joj se i Heidi Klum i Gwyneth Paltrow

24.06.2024 u 06:11

Bionic
Reading

Od jeseni mnogi će se poznati roditelji otpremiti svoju djecu na fakultet. Društvene mreže preplavile su fotografije uplakanih celebrityja, a posebno emotivna bila je Jennifer Garner te nije mogla zaustaviti suze zbog svoje najstarije kćeri

Školska godina završava i svi roditelji osjećaju uzbuđenje zbog upisa njihove djece na fakultet. Za mnoge od njih to je emotivan trenutak jer predstavlja odrastanje njihovih bebica, a često i odlazak iz roditeljskog doma.

Uzbuđenje i ponos preplavljuju društvene mreže, a djeca, koja kao da su se rodila jučer, sada upisuju fakultete i kreću u 'svijet odraslih'.

Henry Samuel

Najstariji sin Heidi Klum i Seala završio je srednju školu, a trenutke ponosa manekenka je zabilježila te objavila na Instagramu: 'Čestitam Henry! Svi smo tako ponosni na tebe. Uspio si, moj lijepi dječače. Koledž, stižemo!'

Završetak srednje škole Henry je proslavio u krugu najbližih pa su se za stolom okupili njegovi prijatelji, majka Heidi te Tom i Bill Kaulitz, no oca Seala ni sestre Leni nije bilo za stolom.

Suri Cruise

Kći Katie Holmes i Toma Cruisea nedavno je na društvenim mrežama otkrila da neće slijediti glumačke stope svojih roditelja, već će se posvetiti dizajnu. 18-godišnja Suri odlučila je svoje obrazovanje nastaviti na prestižnom Sveučilištu Carnegie Mellon u Pittsburghu, a s time dolazi i selidba u drugi kraj SAD-a.

'Katie je jako ponosna na nju, ali je također izrazito zaštitnički nastrojena', objasnio je izvor, otkrivši da je Katie preplavljena emocijama zbog odlaska mezimice.

TRČANJE PO CENTRAL PARKU

Suri Cruise zna koji je najbolji način za izbacivanje negativne energije

Pogledaj galeriju

Moses Martin

Iako je u tijeku velika turneja grupe Coldplay, frontmen benda Chris Martin pomno je posložio datume koncerata kako bi prisustvovao maturi sina Mosesa. Glumica Gwyneth Paltrow i popularni pjevač sastali su se u Los Angelesu i zajedno podržali uspjeh svog sina koji će od jeseni pohađati Sveučilište Brown.

'Moj identitet je bio biti majka pa sam cijeli život orijentirala oko njih i njihovih rasporeda i toga kad počinje škola', objasnila je glumica, dodavši: 'Osjećam se stvarno sretnom jer imam blisku grupu prijateljica koje su majke i zajedno smo odgajale svoju djecu. Tako da smo nekako zajedno u tome.'

ponosni roditelji

Srdačan susret: Gwyneth Paltrow i Chris Martin se sastali na maturi sina Mosesa

Pogledaj galeriju

Violet Affleck

Iako njezin otac prolazi kroz teško razdoblje, Violet Affleck ima razloga za slavlje.

Najstarija kći bivših supružnika završila je srednju školu krajem svibnja, a emotivna Jennifer Garner sve je dokumentirala na Instagramu.

'Kako ćemo uspjeti? Što ćemo napraviti?' promrmljala je uplakana Garner u jednoj od objavljenih snimki, a utjehu joj je pružila glumica Reese Witherspoon, jer već ima iskustva s djecom koja napuštaju roditeljsko gnijezdo i odlaze na fakultete daleko od doma: 'Oh dušo... Znam. Odradila si odličan posao, mama! Bit ću tu za podršku i puno zagrljaja.'

Barron Trump

Sin bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i njegove supruge Melanije diplomirao je sredinom svibnja. 18-godišnji Barron maturirao je na Akademiji Oxbridge, a navodno razmišlja o pohađanju koledža na Sveučilištu New York (NYU).

  • +3
Obitelj Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Madonna

Djeca kraljice popa, David Banda i Chifundo Mercy James, završila su srednju školu, otkrila je superzvijezda u objavi na Instagramu za Majčin dan. 'Večeras sva moja djeca spavaju pod istim krovom, što je rijetkost i utjeha. Prebrzo odrastaju i okreću se u različitim smjerovima. I da, teško mi je pustiti ih', napisala je Madonna.

VJERNE KOPIJE

Slavne majke i kćeri koje nevjerojatno nalikuju jedna drugoj

Pogledaj galeriju

Sharon Stone

Legendarna holivudska glumica ponosno je pozirala sa sinom Lairdom kad je uspješno maturirao. Djelić atmosfere s mature s pratiteljima je podijelila na Instagramu, opisavši objavu posve jednostavno: 'Laird Vonne Stone je maturirao.' Sharon Stone posvojila je Lairda u svibnju 2005. godine i to nakon što su joj pokušaji posvajanja nekoliko puta propali. Osim Lairda, ima 24-godišnjeg Roana Josepha Bronsteina, kojeg je posvojila s novinarom Philom Bronsteinom, te 17-godišnjeg Quinna Kellyja Stonea, također posvojenog.