ASHLEY ROBERTS

Članica Pussycat Dollsa ne odustaje od skupocjenih 'ružnih' tenisica

24.05.2020 u 11:48

Bionic
Reading

Ako ste i vi među onima koji nisu baš ljubitelji trendi uzoraka poput sveprisutnih animal motiva, možda se predomislite kad vidite razigrani stajling Amerikanke s londonskom adresom, Ashley Roberts

Plavokosa 38-godišnjakinja članica je all girl atrakcije Pussycat Dolls, ali i voditeljica na londonskom radiju Heart FM sa sjajnim osjećajem za stil.

Svaki odlazak na posao zgodne Ashley je poput modne revije, a po pitanju mode ništa ne prepušta slučaju.

  • +5
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ashley voli stilske igre te rado nosi boje i uzorke, pa nijedan njezin outfit ne može proći nezapaženo na veliku radost fotografa koji je prate u stopu.

  • +7
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Amerikanka razoružavajućeg osmijeha ovim je ležernim stajlingom uspješno dokazala kako se čak i dominantni uzorak poput zmijskog koji je već nekoliko sezona veliki hit, može nositi od glave do pete - ako znate kako.

  • +5
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako se ove sezone slavne trendseterice okrenule klasičnijim tenisicama poput starki, vansica, Jordanicama ili bijelih Stan Smith modela, čini se da su 'ružne' tenisice još uvijek tu.

Pjevačica i plesačica iskombinirala je košulju i lepršave hlače s potpisom pristupačnog brenda PrettyLittleThing upotpunivši look Guccijevim 'ružnim' tenisicama i vječnim modnim klasikom - sunčanim naočalama Ray Ban.

Torbica s potpisom francuske kuće YSL upotpunila je ovaj cool look članice Pussycat Dolls. 

Inače, bend Pussycat Dolls je nakon više od 10 godine stanke trebao ove godine krenuti na povratničku turneju pod nazivom SoPop2020tour koja je trebala započeti 5. travnja u Dublinu, a završiti 17. travnja u Londonu no zbog globalne pandemije je otkazana.