Emily u new yorku

Crna haljina je uvijek dobar izbor, pogotovo kad se nosi uz cipele koje nikad ne izlaze iz mode

19.05.2023 u 12:29

  • +4

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW H. WALKER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / TIMOTHY A. CLARY / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski izgledala je vrlo glamurozno na godišnjoj gala večeri u organizaciji PEN America koja se održavala u Američkom prirodoslovnom muzeju u New Yorku. Za tu prigodu zaigrala je na kartu vječne crne haljine, i naravno, oduševila izdanjem

Slavna 31-godišnja manekenka, koja je i autorica 'My Body', zbirke osobnih eseja, svoju je besprijekorno oblikovanu figuru uvukla u crnu haljinu do poda koju je spojila s crnim sandalama.

Djevojka s naslovnice Voguea svoje sjajne tamne pramenove s razdjeljkom po sredini jednostavno je raspustila niz ramena, sa šiškama koje su joj uokvirivale lice.

Emily, koja nerijetko pažnju privlači upečatljivim street style kombinacijama, ovog puta je dokazala da, po pitanju mode, jednostavnost je uvijek dobar izbor. Njezin minimalistički, ali vrlo elegantan stajling zaslužio je sve pohvale.

Manekenka je siluetu istaknula u crnoj Fendi haljini, modelu koji odolijeva vremenu i trendovima. Kreacija maksi duljine je imala široki izrez te efektnu pločicu s logotipom na ramenima. Nema sumnje, s crnom haljinom nemoguće je pogriješiti.

Emily je svoj neupadljivo glamurozan izgled završila prirodnim make-upom i dodatno ga opremila klasičnim crnim štiklama, modelom koji baš kao i haljina, nikada ne izlazi iz mode.

  • +24
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo