Philippine Leroy-Beaulieu

Crno-bijela elegancija: Chic Francuskinja dominirala u haljini riskantnog dekoltea

18.09.2024 u 11:06

  • +2

Philippine Leroy-Beaulieu

Izvor: Profimedia / Autor: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Philippine Leroy-Beaulieu, 61- godišnja Francuskinja koja je svjetsku slavu stekla ulogom marketinške guruice Sylvie u seriji 'Emily u Parizu' ponovno je igrala na kartu crno-bijele elegancije

Dana 12. rujna u ponudu Netflixa je stigao drugi dio četvrte sezone serije 'Emily u Parizu', a nju i dalje marljivo promoviraju njezine glavne zvijezde.

Nakon Pariza, glumačka postava predvođena Lily Collins stigla je u New York, točnije muzej Paley na posebno događanje u čast emitiranja nove sezone,

Uz Emily u zavodljivom modelu male crne haljine, veliku pozornost i ovoga puta privukla je 61- godišnja Philippine Leroy-Beaulieu.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Crno-bijela elegancija zvijezde 'Emily u Parizu'

S ulogom marketinške guruice ova francuska glumica slaže se i privatno, jer i lik Sylvie i ona vole se isticati - posebno kada je u pitanju stil odijevanja.

O njezinim izdanjima na svečanim događanjima posljednjih mjeseci brine stilist Clement Lomellini, čija je slavna klijentica i Carla Bruni Sarkozy, a i ovoga puta za nju je osmislio zadivljujuće, crno-bijelo izdanje.

  • +3
Philippine Leroy-Beaulieu Izvor: Profimedia / Autor: CYRIL PECQUENARD / Sipa Press / Profimedia

Na pariškoj promociji serije, Philippine je malo koga ostavila ravnodušnim u bijeloj haljini s halter ovratnikom, presvučenoj šljokicama i podebljanom opernim rukavicama crne boje.

U New Yorku zadivila je u crno-bijeloj haljini sa skulpturalnim korzetnim topom i drapiranom bijelom tkaninom u donjem dijelu. Riječ je o kreaciji modne kuće Givenchy u kakvoj je osvanula i holivudska glumica Leslie Mann.