UKRALE POZORNOST

Crvena je njihova boja: Meghan Markle i Zendaya servirale raskošna izdanja u New Yorku

11.11.2021 u 09:59

Bionic
Reading

Na dva potpuno različita događanja u New Yorku, vojvotkinja od Sussexa i nova ikona stila zablistale su u raskošnim kreacijama kojim je dominirala vatrena, crvena boja

Nakon dugo vremena, odabranicu britanskog princa Harryja ponovno smo imali priliku ugledati u izdanju vrijednom crvenog tepiha. Na gala večeri Salute to Freedom u čast pripadnicima američkih vojnih snaga, Meghan Markle postala je glavna zvijezda zahvaljujući raskošnoj, crvenoj haljini s potpisom Caroline Herrere.

Dugog šlepa i s tankim naramenicama koje su naglasile zanimljiv dizajn dekoltea, vojvotkinja od Sussexa ukrala je svu pozornost, a te je večeri u New Yorku i na sasvim drugom događanju isto pošlo za rukom i novoj ikoni stila, Zendayi.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posljednjih godina ova perspektivna mlada glumica u potpunosti je zavladala crvenim tepihom servirajući mnoštvo besprijekornih izdanja koje tradicionalno stvara s dugogodišnjim stilistom i bliskim prijateljem, Lawom Roachom.

  • +9
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Baš poput Meghan, Zendaya je svojim stajlingom poželjela istaknuti crvenu boju. Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada CFDA Fashion Awards, plijenila je pozornost u efektnom kompletu stvorenom od minijaturnog topića i suknje dramatičnog, puf detalja.

CFDA FASHION AWARDS

[FOTO] Stajlinzi o kojima se govori: Slavne ljepotice briljirale na prestižnoj dodjeli modnih nagrada

Pogledaj galeriju

Njezin komplet potpisuje neprikosnovena kraljica vjenčanica, dizajnerica Vera Wang, koja također nije željela propustiti ovu dodjelu prestižnih modnih nagrada.