STREET STYLE INSPIRACIJA

Dakota Johnson pronašla je savršene tenisice za oživljavanje jesenskog outfita

16.09.2024 u 14:16

  • +4

Dakota Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kad je riječ o tenisicama, čini se da je Dakota Johnson razvila gotovo nepogrešiv smisao za trendove. Kada nosi određeni model tenisica, možete biti sigurni da je već u trendu ili da će uskoro postati

U jednom od svojih najnovijih street style lookova na ulicama New Yorka, zvijezda filmske franšize '50 nijansi' isfurala je tirkizni model adidasovih tenisica koje su rezultat suradnje njemačkog brenda s britanskim dizajnerom Craigom Greenom.

Tirkizne tenisice za razbijanje jesenskog sivila

Ovaj model nazvan Squash Polta AKH privlačni pozornost iznenađuje pomalo neobičnim izborom boja. Naime, ove tnisice nisu zelene (boja koju je Dakota nosila u mnogim prilikama, od (uvijek) trendi adidas Sambi u nijansi 'Silver Green' do 'bottle green' verzije Nikeovih Cortezica) već svijetlo tirkizna. Imaju i svijetlo sive, žute i jarko plave detalje. Osim miksom boja (koje se divno slažu), privlači pozornost i miješavinom materijala.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / Promo

Da se ove tirkizno zelene adidas tenisice dobro slažu sa smeđim tonovima jeseni dokaz je outfit Dakote Johnson. Ležerni stajling upotpunila je dugim balonerom brenda Leset, tamnosmeđim hlačama od samta brenda Essentiel Antwerp i velikom torbicom od brušene kože brenda The Row - simbola estetike tihog luksuza.

Svijetla i hladna tirkizna boja stvara izvrstan kontrast s toplim i trezvenim nijansama smeđe, izbjegavajući monotoniju ovog monokromnog stajlinga.