U DUHU 70-IH

Modno usklađeni u noćnom izlasku: Brad Pitt s lijepom Ines pokazao otkačenu stranu

10.09.2024 u 09:41

  • +2

Ines de Ramon i Brad Pitt

Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / BeautifulSignatureIG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon debitiranja na crvenom tepihu u Veneciji, slavni oskarovac i njegova 26 godina mlađa odabranica posljednjih dana uživaju u ponudi New Yorka

Slavni Brad Pitt i Ines de Ramon u vezi od 2022. i svoju ljubav nisu javno demonstrirali – sve do sada.

Na ovogodišnjem izdanju Filmskog festivala u Veneciji, Ines je dobila prigodu prošetati crvenim tepihom sa slavnim partnerom, s kojim ovih dana boravi u New Yorku.

Osim ljubavnog sklada, Brad Pitt i Ines de Ramon njeguju i modni. Slavni glumac u svakoj prigodi nastoji se prilagoditi modnim odabirima lijepe brinete, što je i ovoga puta bio slučaj.

Dvojac je u večernjim satima uočen na ulicama New Yorka, u odlasku na romantičnu večeru u restoran Sistina, pritom serviravši izdanja koja inspiraciju crpe iz 70-ih.

Vibru ove modne ere slavni oskarovac uhvatio je odijelom maslac žute boje, s retro detaljima poput crnog poruba.

Ines de Ramon, s druge strane, ukrala je pozornost u šik kompletu od pletiva u boji devine dlake. Stvoren od topa opuštenog kroja i odgovarajuće suknje dužine midi pokazao se punim pogotkom u kombinaciji s bijelom torbicom i parom salonki boje nude.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Obožavatelji komada inspiriranih ludim 70-ima

Utrka Formule 1 za Veliku nagradu Velike Britanije održana početkom srpnja prvo je događanje na kojemu su se Brad Pitt i Ines de Ramon službeno pojavili kao par, a i tada su ukrali pozornost izdanjima s retro prizvukom.

Poznati oskarovac tim je povodom osvanuo u izdanju kojim je dominirala jedna od najpopularnijih nijansi sezone. Njegov ribarski šešir pepita uzorka, laganu jaknu i hlače, pa čak i tenisice brenda Converse tako je krasila maslac žuta, a ovoj hit nijansi u Pittovu izdanju, lijepa brineta parirala je pastelno plavom.

  • +9
Brad Pitt i Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: David Davies / PA Images / Profimedia