ines de ramon

Djevojka Brada Pitta na crvenom tepihu blistala u bijeloj haljini koja nas je oduševila cijenom

02.09.2024 u 09:31

Bionic
Reading

Iako nije tajna da su Brad Pitt i Ines de Ramon u vezi od 2022. godine, par je svoju ljubav nastojao držati što dalje od očiju javnosti. Sve do sinoć, kada je slavni glumac dizajnericu nakita poveo kao pratnju na crveni tepih, a ona je sve očarala u glamuroznom izdanju

Otkako je postalo jasno da je u ljubavnom odnosu s Bradom Pittom, Ines de Ramon ušla je u fokus medija. U protekle dvije godine o njoj nismo imali prilike puno saznati, gotovo nikad ne daje izjave te ne dijeli trenutke iz privatnog života, ali ono što je svima jest da lijepa brineta ima - odličan modni ukus.

Njene street style kombinacije pomno se prate i analiziraju, a što god odjene privuče veliku pozornost i postaje trenutni hit na modnoj sceni. Tako je, gotovo nenamjerno, u kratkom roku postala i trendseterica, a njen minimalistički stil iz dana u dan broji sve više obožavatelja.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ines de Ramon i Brad Pitt prvi puta na crvenom tepihu

Sigurno će ih dobiti barem pokoju tisuću više nakon jučerašnjeg izdanja na premijeri Bradovog filma 'Wolfs' na Filmskom festivalu u Veneciji, na kojem je prvi puta dobila prigodu prošetati crvenim tepihom sa svojim slavnim partnerom.

  • +2
Brad Pitt i Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za tu svečanu prigodu odabrala je haljinu u svom prepoznatljivom stilu čiste elegancije i luksuznog minimalizma: maksi model bijele boje, asimetričnih naramenica i pripijenog kroja, koji se tek blago širio ispod koljena.

Haljina poput vjenčanice - za 255 eura

Riječ je o haljini koja bi lako mogla proći i kao vjenčanica, baš kao i njene zlatne stiletto cipele visoke pete te glamurozan nakit. Dobra vijest je i da, usprkos luksuznom izgledu, ova haljina dolazi po pristupačnoj cijeni od 255 eura, a potpisuje je brend Entire Studios.

Ines se od slavnog glumca nije odvajala, a na crvenom tepihu pridružili su im se i George Clooney sa suprugom Amal, koja je ostavljala bez daha u blijedožutoj eteričnoj haljini efektnih detalja.

  • +15
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Primo Barol / AFP / Profimedia