INES DE RAMON

Djevojka Brada Pitta itekako zna što joj dobro pristaje: Ponovno u haljini koja nije za svakoga

19.09.2024 u 10:42

Bionic
Reading

Glamurozna djevojka Brada Pitta Ines de Ramon na holivudskoj premijeri filma 'Wolfs' još jednom je oduševila stajlingom. Iako je ovog puta preskočila crveni tepih, Ines je došla podržati Brada i pri tome servirala look za pamćenje

Ines de Ramon izgledala je tako chic na premijeri filma 'Wolfs' u Hollywoodu. Ines je ovog puta odlučila propustiti svečanost na crvenom tepihu, ali se ipak pojavila u povorci za novi film svog dečka, Brada Pitta.

Premijera u Hollywoodu

A Brad Pitt i njegova djevojka pridružili su se Georgeu Clooneyju na zvjezdanoj premijeri nadolazećeg filma Wolfs u Hollywoodu. Pitt i Clooney igraju glavne uloge u komičnom trileru Apple TV+-a koji će se službeno pojaviti na stranici za streaming krajem ovog mjeseca.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Brad se dotjerao u ležernom žutosmeđem odijelu, a otkopčan sako otkrivao je djelomično raskopčanu košulju koja pojačavala zavodnički efekt. Ipak, svu pažnju i ovog puta 'ukrala' je njegova djevojka Ines de Ramon koja je zračila čistim holivudskim glamurom.

  • +6
Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Još jedan sjajan stajling

Ljepotica, koju su s Bradom prvi put povezali 2022. godine, ovog je puta odjenula žutosmeđu haljinu na jedno rame koja je sadržavala nabrane detalje i prianjala uz njezino besprijekorno utegnuto tijelo. Haljina midi duljine i bez rukava u gornjem dijelu te pročišćenim dizajnom stilski je podsjećala je na bijelu haljinu Entire Studiosa koju je nosila na Venecija film festivalu te oduševila stajlingom.

Nema sumnje, Ines jako itekako zna što joj dobro pristaje, a minimalistička haljina koja laska figuri još jednom je u drugi plan bacila sve druge, znatno glamuroznije stajlinge. Dizajnerica nakita ostatak izgleda držala je vrlo jednostavnim i minimalističkim – kosu je jednostavno raspustila, a u ruci nosila malu clutch torbicu.

  • +2
Brad Pitt i Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia