marta ortega

Zagonetnog izraza lica, šefica Zare prošetala je dva hit komada sezone

04.06.2024 u 09:30

Bionic
Reading

Bez obzira o kakvom događaju se radi, Marta Ortega i njezin prepoznatljiv stil dorasli su zadatku. Ovog puta šefica Zare pažnju je privukla u gomili okupljenih koji željno iščekuju koncert Taylor Swift, a stajling joj je bio besprijekoran

Dva megakoncerta Taylor Swift, u sklopu svjetske turneje The Eras Tour na stadionu Santiago Bernabéu, digla su Madrid na noge dvije noći zaredom. Među brojnim swiftiesima, kako se nazivaju obožavatelji trenutno jedene od najpopularnijih pjevačica našla su se mnoga poznata lica.

Nema sumnje, Marta Ortega pozorno prati trendove, pa se tako i ona u pratnji supruga Carlosa Torrette, našla među obožavateljima koji su došli uživati u Taylorinim hitovima u koncertu prve večeri.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pažnju španjolskih medija najviše privukao izraza lica Marte Ortege, na kojem nije bilo oduševljenja, zbog čega su mnogi zaključili kako nije velika obožavateljica Taylor Swift. Kako god, španjolska poduzetnica i za tu je priliku odabrala besprijekoran stajlinga, vrlo funkcionalan, udoban i nosiv u različitim prilikama.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Izbor je pao na diskretan look sastavljen od crnih palazzo hlača i bijele košulje preko koje je nosila bež laneni sako s našivenim džepovima. Iako nije poznato porijeklo ovih njezinih komada, ne bilo iznenađenje da i ovog puta radi o najnovijim komadima sa polica nekog od Inditex popularnog brenda. Naime, šefica Zare ima sada već jako dobro poznatu strategiju: nositi Inditex odjeću prije svih ostalih i tako povećati poželjnost i iščekivanje određenih komada.

  • +13
Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: 797/DAVID/CORDONPRESS / Cordon Press / Cordon Press / Profimedia

A široke hlače i laneni komadu ove sezone neizostavni su u Martinom ormaru ove sezone. Tako je nedavno na konjičkom turniru Longines Global Champions Tour prošetala vrlo chic široke culotte hlače. Nedugo nakon toga pojavila se na prvom sastanku upravnog odbora Galerije Royal Collections u vrlo elegantnom i minimalističkom stajlingu koji se sastojao od dugog lanenog laganog kaputa u boji pijeska i haljine u tamnijem tonu.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / MEGA / The Mega Agency / Profimedia