HOLIVUDSKA PLAVUŠA

Dolazak prinove najavila s novim imidžem: Jennifer Lawrence ponovno nosi šiške

23.10.2024 u 10:06

Bionic
Reading

Za modnu bibliju Vogue, oskarom nagrađena Jennifer Lawrence ovih je dana potvrdila dolazak prinove, a na ulicama Los Angelesa debitirala je s novim-starim imidžem

U veljači 2022. glumica Jennifer Lawrence postala je majka sinčiću Cyju, a sada će dvogodišnjak dobiti brata ili sestru, kako je otkrila u novom intervjuu za Vogue.

Nova frizura za novo životno poglavlje

Noć prije otkrivanja sretne vijesti, 34- godišnja Lawrence ugledana je na ulicama Los Angelesa sa suprugom Cookeom Maroneyjem i novim imidžem kojim se vratila u doba vladavine franšize 'Igre gladi' u svjetskim kinima.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABA / Shutterstock Editorial / Pixelformula / Pixelformula / Zeppelin / Avalon / Pixelformula / Sipa Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posljednjih mjeseci Lawrence njeguje imidž dugokose plavuše, a njega je osvježila sa gustim šiškama i značajno kraćom kosom.

Ovakvu frizuru nosila je desetih godina, na samom početku svoje Oskarom ovjenčane, glumačke karijere u Hollywoodu.

Što se tiče ostatka njezinog subotnjeg looka, Lawrence je zadržala ležernost u bijeloj 'La Ligne' majici, jarkocrvenom džemperu od kašmira brenda The Row, ležerno prebačenom preko ramena, i ravnim natikačama od antilopa, također s potpisom brenda koji ponajviše simbolizira estetiku tihog luksuza kakva je zaludila ljubitelje mode.

Njezina rastući trbuščić, bio je jedva primjetan na paparazzo fotografijama, u stajlingu zaokruženim crnom suknjom maksi kroja.