jednako 'ružne'

'Ružne' sandale iz djetinjstva dobile su opaku konkurenciju: Jennifer Lawrence ima nove hit cipele

12.08.2024 u 19:15

  • +4

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence pokazala je vrlo chic modni stajling prilikom odlaska u spa centar u New Yorku. A našle su se tu i nove omiljene 'ružne' cipele koje je glumica uklopila u modnu kombinaciju

Zvijezda filma 'Cura za sve' Jennifer Lawrence viđena je kako napušta Stalle Studio odjevena u živahni crveni komplet.

Djelomično otkopčan gornji dio otkrio je njezin vitak struk i ravan trbuh, a iako ležeran stajling je bio usklađen do posljednjeg detalja, uključujući i crvenu gumicu za kosu.

Chic izgled upotpunila je dizajnerskim sunčanim naočalama i parom udobnih natikača zatvorenih prstiju u narančasto-smeđoj nijansi. A upravo su cipele privukle najviše pažnje jer je to nakon duljeg vremena prvi model kojim je Jennifer zamijenila omiljene joj jelly sandale.

Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Nakon što su ranije zavladale modnim pistama, 'ružne' sandale ove sezone vladaju i street styleom. A popularnost gumenih verzija koje neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo sada su postale jedan od omiljenih dodataka, posebno ako se pita Jennifer Lawrence koja ih je nosila u svim varijantama i bojama.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

No sada ih je zamijenila jednako udobnim i praktičnim natikačama, a mnogi bi rekli i podjednako 'ružnim'. A hoće li ovaj trend 'ružnih' cipela postati takav hit kao i jelly sandale tek ćemo vidjeti. A u obzir svakako valja uzeti činjenicu da je Jennifer među prvima, uz jelly sandale, isfurala hit mrežaste balerinke kao i udobne natikače.

praktične i trendi

Ove 'ružne' sandale iz djetinjstva ponovno ćemo viđati posvuda

Pogledaj galeriju