ljetni look

'Ružne' sandale iz djetinjstva nikada nisu bile popularnije: Jennifer Lawrence ne izlazi iz njih

08.08.2024 u 12:30

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što su ranije zavladale modnim pistama, 'ružne' sandale ove sezone vladaju i street styleom. A popularnost gumenih verzija koje neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo sada su postale jedan od omiljenih dodataka, posebno ako se pita Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence ne može odoljeti trendi jelly sandalama i ne skriva svoje oduševljenje njihovim povratkom na modnu scenu. Naime, slavna glumica je ponosna vlasnica više pari jelly sandala, a sada je debitirala s još jednima.

Krajem lipnja Jennifer Lawrence bila je među prvim zaljubljenicama u modu koje su nabavile ljetni hit brendaThe Row: mrežaste jelly sandale koje je nosila u trešnja crvenoj boji. A sada je fotografirana u šetnji New Yorkom u paru prozirnih fisherman sandala, modelu koji se u njezinoj garderobi pridružuje Mara sandalama brenda The Row i starijem paru ružičastih prozirnih fisherman sandala.

Uz prozirne jelly sandale nosila je bijelu majicu bez rukava i široke bijele hlače, a poseban dodatak predstavljala je jarko žuta košulja s izvezenim cvjetovima od plavih i bijelih perli. Dodala je i par pravokutnih sunčanih naočala sa žutim staklima, crnu ogrlicu s dugim užetom i pletenu veliku torbu.

praktične i trendi

Ove 'ružne' sandale iz djetinjstva ponovno ćemo viđati posvuda

Pogledaj galeriju

A trend 'ružnih sandala' započeo je s fishermen sandalama, kožnim modelima sa širokim remenima koje su postale nezamjenjiv dodatak ljetnim stajlinzima. A nakon toga moda je otišla korak dalje pa su gumene cipele za kupanje, koje neodoljivo podsjećaju na ljeta iz djetinjstva, postale vrlo chic. Već na početku sezone bile je jasno kako će ove sandale dominirati ljetnom sezonom, a tome u prilog išla je i aktualna ponuda renomiranih brendova.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Budući da su ove sandale, poznate i kao jelly cipele, u potpunosti izrađene od gume, mogu se bez problema nositi u vodi, štiteći stopala od vrućeg pijeska ili oštrog kamenja. Izuzetno otporne, vrlo lako se čiste i održavaju, što ih s razlogom čini pametnom modnom investicijom.