trend pred nama

Ovo su nove hit cipele: Čim prođe sezona natikača, svi će poželjeti baš ovakve balerinke

18.06.2024 u 19:13

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence prigrlila je vladajući trend cipela Mary Jane, koje na vrlo chic način spajaju udobnost i eleganciju, te ih servirala na najležerniji način. Nema sumnje, ovo bi vrlo lako mogla biti nova 'it' obuća

Za dnevni spoj sa suprugom, galeristom Cookeom Maroneyjem u New Yorku, Jennifeer Lawrence posegnula je za balerinkama Mary Jane s twistom. Ovog puta je svoj uobičajeni stil - tihi luksuz - zamijenila nešto pristupačnijim komadima posegnuvši za modelom brenda Alaïa.

Umjesto tradicionalnog dizajna s jednim remenom preko rista – viđenog na verzijama brendova koje Lawrence rado nosi, uključujući The Row – najnoviji par balerinki u njezinom ormaru ima dva prekrižena kožna remena s bočnom kopčom. Nešto poput punk alternative špic cipelama na vezanje: oštre su, ali još uvijek pomalo skromne.

  • +7
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za slaganje najnovijeg dnevnog stajlinga glumica je posegnula za starim, ali jako dobro poznatim stilskim trikom te je uskladila balerinke Mary Jane s torbom čije dizajnersko porijeklo još nije identificirano.

Stajling je bio vrlo ležeran, ali podignut detaljima poput raskopčane oversized košulje, a ona je izgledu dala poseban pečat. Modnu kombinaciju upotpunila je plisiranom suknjom s printom nalik na tapete. Zaboravite tradicionalnu ljetnu paletu boja: Lawrence je pokazala da se čak i najtopliji dani mogu spojiti s jesenskom shemom boja.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Balerinke s prekriženim remenčićima novitet su u njezinoj garderobi, a do sada je tople dane provodila u još jednom vrućem trendu obuće: mrežastim ravnim cipelama. Modeli s polica brendova The Row i Alaïa bili su njezini najdraži izbori, a nosila ih je posvuda, od ulica New Yorka do zračne luke na putu za modnu reviju Dior Cruise u Škotskoj.

I dok ovim modelom balerinki izlazi iz svoje zone komfora što se tiče obuće, također nagovještava potencijalni vrući trend u nastajanju. Hibridne cipele, križanac između modela Mary Jane i kožnih balerinki, počinju se sve češće pojavljivati u street styleu, a sada ih u ponudi imaju i brendovi kao što su Bally (luksuzna verzija za modne piste) i Vagabond (cjenovno pristupačniji, ali još uvijek prihvaćen među slavnim osobama).

sve osim nogometa

Učitavanje...