TAKO CHIC

Ovaj svima dostupan modni dodatak čini veliku razliku, a vole ga i Francuskinje

06.06.2024 u 19:40

Bionic
Reading

Obruči za kosu, odnosno popularni rajfovi, ponovno su in, a osim što su spasonosno rješenje u slučajevima kad kosa odbija poslušnost, svakom će stajlingu dati neodoljivu šarmantnu vibru

Modni dodaci, složit će se sve zaljubljenice u modu, svaki će stajling razigrati i učiniti posebnijim, a praktični rajfovi dolaze u najrazličitijem cjenovnom rangu i najčešće nisu skupi.

Iako modni dodaci odlaze i dolaze, ukrasima za glavu poput npr. traka ili obruča čini se da popularnost ne blijedi.

Nikad nisu previše u prvom planu, no uvijek su prisutni na neki način.

  • +4
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ukrasi za kosu nadahnuti 90-ima posebno su traženi u ovom trenutku zahvaljujući modnoj reviji kuće Schiaparelli za jesen/zimu 2023./2024., a osim što su iznimno chic i šarmantni, vrlo su praktični i doista mogu pomoći u svima dobro poznatim situacijama kad je kosa neukrotiva ili se nismo stigli pozabaviti frizurom. Sve što vam je tad potrebno je ovaj jednostavan dodatak kako biste jednim potezom popravili svoju lošu frizuru i izgledali totalno chic, a rajfove i srodne ukrase za kosu vole i Francuskinje.

ELEGANTNA IZDANJA

Poznate dame stigle u Škotsku i ukrale pozornost na reviji Diora

Pogledaj galeriju

U svakom slučaju, ne možemo se zasititi ovog klasičnog ukrasa za kosu, a proslavila ga je i glavna junakinja 'Tračerice' Blair Waldorf, osobito verzije s mašnom.

Stajliš brineta, koju je sjajno utjelovila glumica i pjevačica Leighton Meester, oduševljavala nas je iz epizode u epizodu svojim maštovitim ukrasima na glavi u popularnoj teen seriji koja se počela prikazivati još davne 2007., a za njezinim su se primjerom povele mnoge slavne trendseterice, poput Gwen Stefani, Paris Hilton, Lily Allen...

No kako su trendovi nepredvidljivi, rajf se vratio na modnu scenu.

Nedavno ga je nosila Bella Hadid, ali i Jennifer Lawrence na spektakularnoj reviji Dior Cruise, odlično ga uklopivši u svoj chic stajling kojim je dominirao upadljiv kaput s uzorkom leoparda.

Pa ako ste poželjeli ukosnice, kopče ili trendi scrunchieje zamijeniti ovim cool dodatkom, ne brinite, naći ćete nešto po svom ukusu jer ponuda nikad nije bila bogatija. Dolaze u bezbroj varijanti: načinjeni od plastike, satena ili baršuna, s detaljima ili bez, u minimalističkom stilu... rajfovi su odličan proljetno-ljetni dodatak i dobrodošao modni detalj koji čini bitnu razliku.