DOMINACIJA BALERINKI

Melaniju Trump osvojila 'neugledna' boja, ali i hit cipele sezone

06.06.2024 u 10:46

  • +5

Melania Trump

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Melania Trump viđena je prvi put otkako je njezin suprug, bivši američki predsjednik Donald Trump, dobio osuđujuću presudu

Bivša prva dama fotografirana je ispred Trump Towera u New Yorku, u društvu sina Barrona Trumpa, koji je izgledao elegantno u tamnoplavom odijelu.

Pred okupljenim fotoreporterima poznata Slovenka pojavila se u izdanju inspiriranom safari stilom odijevanja, a njega je prvenstveno postigla kombinezonom smeđe boje.

Sa detaljem praktičnih džepova i dodatkom remena koji je naglasio struk, spomenuti kombinezon kombinirala je s luksuznim dodacima predvođenim smeđom torbicom Kelly brenda Hermès, stvorenoj od nojeve kože.

Umjesto omiljenih salonki u špic, 54- godišnja Slovenka prednost je dala udobnosti, uskočivši u elegantni primjerak trendovskih balerinki.

Odabrani model, sa detaljem četvrtastog potplata i velikom kopčom zlatne boje, djelo je francuskog dizajnera Rogera Viviera i još uvijek je dostupan u prodaji, po cijeni od 750 eura.

Sa sinom Barrnom, Melania se navodno zaputila do Bedminstera u New Jerseyju, gdje sa suprugom Donaldom posjeduje imanje.

Prošlog mjeseca nije skrivala ponos prisustvujući na proslavi diplome sina Barrona, a i za tu je prigodu plijenila elegancijom u skupocjenim dizajnerskim komadima.

  • +3
Obitelj Trump Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia