IRINA SHAYK

Traperice retro stila koje izdužuju figuru vratile su se u velikom stilu na modnu scenu

06.06.2024 u 08:58

  • +5

Irina Shayk

Izvor: Profimedia / Autor: DIAMOND / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Manekenka Irina Shayk (38) redovito pretvara njujorške ulice u modnu pistu, pa je ponovno bila u središtu pozornosti prilikom šetnje u još jednom do najsitnijih detalja dobro osmišljenom stajlingu

Slavna Ruskinja, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta, i da se trudi ne može proći nezapaženo.

Odlučivši se za temeljne neutralne boje, Irina je pokazala da je s najboljim ocjenama svladala modne lekcije. Uspješno je servirala look koji odgovara svim prigodama - od ležerne šetnje pa do, zašto ne, večernjeg izlaska.

  • +8
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Lijepa brineta odlično je izgledala u modnoj kombinaciji nadahnutoj retro stilovima.

Crne trapezice jedan su od onih komada koji pristaju svima, a pored toga - čine noge vitkima i mršavijima. Irina je bez greške spojila crne trapezice s košuljom zanimljivog uzorka u tonovima smeđe, što se pokazalo sjajnim potezom, a ovaj je look, koji je sam po sebi vrlo upečatljiv, uspješno nadogradila crnim remenom prestižne kuće Hermès, kao i kožnom torbicom te luksuzne modne kuće.

Ovaj cool stajling zaokružila je velikim sunčanim naočalama dok su joj frizura i make up bili ležerni. Tako jednostavno, a tako chic!