tihi luksuz

Ova majica već ima vojsku obožavatelja, a Jennifer Lawrence nosi je na najskuplji način

08.06.2024 u 22:42

  • +3

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence jedna je od najvjernijih sljedbenica tihog luksuza, a skupocjenih modnih komada ne odriče se ni kada je riječ o ležernim stajlinzima

Jennifer Lawrence, 33-godišnja glumica koja je slavu stekla ulogom Katniss u filmskoj franšizi 'Igre gladi' niže sjajne stajlinge, bilo da se radi o pojavljivanju na crvenom tepihu ili pak o ležernim izlascima. Njezin izbor u pravilu su luksuzni komadi, a posebno su joj dragi brendovi koji predvode stil tihog luksuza, a vrlo vješto ih bira s baznim i klasičnim komadima.

Ovog puta u centru pažnje našla se majica s natpisom koju je glumica isfurala s omiljenim joj dizajnerskim dodacima. Upečatljivi majicu s natpisom 'I Told Ya' Jennifer je 'posudila' iz Zendayine teniscore garderobe osmišljene za film Challengers.

Naime, Zendayjini kostimi za filma Challengers, koje je dizajnirao Loeweov kreativni direktor Jonathan Anderson, uključivali su i 330 dolara vrijednu rekreaciju majice s natpisom 'I Told Ya' koju je nosio John F. Kennedy Jr. 1990-ih. Ubrzo nakon što je film prikazan, majica se našla u prodaji u Loeweu - i čini se da je glumica ugrabila jednu za sebe.

Jennifer je majicu kratkih rukava odabrala za šetnju Manhattanom a taj vrhunski ležerni komad kombinirala je s elegantnim La Ligne crnim hlačama širokih nogavica i visokog struka, model koji besprijekorno laska figuri.

Stajling je 'začinila' ključnim dodacima svojih omiljenih modnih marki. Preko ramena je nosila Diorovu Saddle torbu, a na nogama je nosila a sportske sandale s dva remena s potpisom The Rowa, omiljenog joj brenda kod kojeg redovito pronalazi savršene balerinke i sandale. A ni ovog puta, koliko god bio jednostavan, njezin look je bio papreno skup – samo za modne dodatke koje nosi potrebno je izdvojiti više od 4500 eura (Diorova torba košta oko 4 tisuće eura, The Row sandale oko tisuću eura.)

A zanimljivo je i kako majica s natpisom koju nosi Jennifer nije samo jedna vrlo skupa majica s rastućom bazom obožavatelja - to je komad sa značenjem. U film, majica s natpisom 'I Told Ya' simbol je dinamike koja se neprestano razvija između likova Tashi (glumi ga Zendaya), Patricka (glumi ga Josh O'Connor) i Arta (glumi ga Mike Faist). Kad netko obuče majicu koju je u početku nosio Patrick, to označava promjenu u borbi za moć između njih troje.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević