ljetni luksuz

'Ružne sandale' dobile su verziju u obliku balerinki, a ovaj model je već razgrabljen

28.06.2024 u 09:22

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence poznata je ljubiteljica skupocjenih modnih komada. Njezinom garderobom, bilo da radi o glamuroznom izlasku ili odlasku u dječji park dominiraju trendi komadi, redom s potpisom luksuznih brendova

Jennifer Lawrence, čiji se stil sve češće opisuje kao ležerno cool stil bogate mame mjesecima je bila vjerna odjevnim kombinacijama koje isključivo potječu od dizajnera s Pariškog tjedna mode: Alaïa mrežaste ravne cipele, baloner od The Rowa, 'Challengers' majica s natpisom čiji dizajn potpisuje Loewe. Jennifer još uvijek je vjerna tim komadima, pravim primjercima tihog luksuza, ali u svoju garderobu sada je dodala i novi par cipela i pokazala da ne samo da slijedi već i da diktira modne trendove.

U šetni New Yorkom glumica je pokazala najnoviji hit komad koji je 'ugrabila' s polica brenda The Row, predvodnika tihog luksuza na čijem se čelu nalaze sestre Olsen.

  • +4
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tako je dva dana za redom prošetala u mrežastim 'jelly' balerinkama. A da se radi o vrućem modnom trendu potvrđuje činjenica da je model Mara, baš kakav nosi Jennifer, izrađen je od plastike i s cijenom od 990 eura – rasprodan.

Svoj primjerak hit sandala Jennifer je isfurala sa savršeno udobnim i laganim hlačama širih nogavica, prvo u crvenoj, a zatim bijeloj boji. Plastičme Mara balerinke sjajno su se uklopile u glumičin stil, a obzirom da Alaïne mrežaste balerinke već posjeduje u nizu boja, za očekivati je da će crvenim Mara balerinkama dodati još koji primjerak u drugoj. Naime, model je dostupan u svijetlo ružičastoj, prozirnoj i jarko plavoj nijansi.

Inače,iTrend nošenja mrežastih balerinki pokrenula je Alaia, a sada ih u ponudi ima i niz drugih modnih kuća te high street brendovi. Prošle sezone su se pojavile kao revolucionarna pojava na modnoj sceni, a trendseterice mrežasti modeli osvojili spojem prozračnosti i pokrivenosti koji istovremeno pruža klasičnu siluetu balerinki. Kao stvoreno za vruće gradske asfalte!

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr
sve osim nogometa

Učitavanje...