na premijeri

Domaća glumica osvanula u haljini kakvu je nekoć nosila i Kate Middleton

22.09.2024 u 13:43

Bionic
Reading

Kate Middleton 2016. godine u Londonu je zablistala u hrabroj haljini, a istu haljinu odjenula je i domaća glumica Ornela Vištica na premijeri u Kerempuhu

U studenom 2016. Kate Middleton na premijeri u Londonu pojavila se u jednoj vrlo hrabroj, ali prekrasnoj haljini s popisom njezinog omiljenog brenda. Riječ je, naravno, o brendu Self Portrait čiju estetiku buduća britanska kraljica jednostavno obožava.

Iako Kate ne eksperimentira često u svakodnevnom odijevanju, posebne prigode poput kazališnih premijera uvijek su sjajna prigoda da si i ona dopusti nešto odvažnije kombinacije pa je tako 2016. na premijeri 'A Street Cat Named Bob' zablistala u bijelom.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Haljina ima proziran kukičani steznik s visokim dekolteom, a struk je naglašen bijelim pojasom. Također, plisirana suknja haljine je završena seksi visokim bočnim prorezom, dodatkom koji je te 2016. otkrio istrenirane noge lijepe britanske princeze.

Ornela Vištica inspirirana Kate Middleton

Istoj haljini nije odoljela ni Ornela Vištica, domaća glumica koja je u petak uživala na premijeri predstave 'Ubojstvo u Orient Expressu' u zagrebačkom kazalištu Kerempuh.

Za razliku od Middleton koja je tada kosu nosila raspuštenu, Vištica je kosu skupila u nisku punđicu u stilu starog Hollywooda.

'Može, bijela haljina, kao kad je Princeza od Walesa prije nekoliko godina na londonskoj premijeri A Street Cat Named Bob', napisala je domaća glumica na društvenim mrežama.

Ambiciozna glumica slavu je stekla ulogom u seriji 'Larin izbor', a sada je dio ansambla u Kerempuhu. Osim glumom, glumica se prije godinu dana pohvalila još jednom diplomom te tako stekla cijenjenu titulu magistrice međunarodnih odnosa i diplomacije.

spektakl za pamćenje

Grandiozna proslava RTL-a privukla je brojna slavna lica: Pogledajte glamurozne stajlinge

Pogledaj galeriju