bezvremenski komad

Skoro je prošlo nezamijećeno: Kate Middleton nosila je savršenu haljinu - i to iz H&M-a

20.09.2024 u 13:49

Bionic
Reading

Poznato je da se svaki modni komad koji Kate Middleton nosi u javnosti analizira do posljednjeg detalja, a kada se detektira dućan i dizajner gdje se taj komad može pronaći, on nestaje a polica brzinom svjetlosti. A to je vjerojatno i sudbina H&M-ove haljine koju je Kate nosila u nedavno objavljenom videu

Kate Middleton nedavno je svjetsku javnost posebno ganula emotivnim videom koji je objavila na društvenim mrežama. Obožavatelji su bili oduševljeni, analiziralo se sve, od Kateinih riječi, zagrljaja s princem Williamom pa do slatkih glasova njihove djece, prinčeva Georgea i Louisa te princeze Charlotte. A dok je fokus bio na Kateinomopravku, zdravstvenom stanju i povratku na kraljevske dužnosti, jedan je detalj gotovo prošao 'ispod radara'.

Rijedak uvid u obiteljski život kraljevske obitelji

U videu princ i princeza od Walesa dali javnosti rijedak uvid u svoj obiteljski život i podijelilo osobne i emotivne trenutke. U iskrenoj video poruci, Kate je objavila da je završila kemoterapiju, podijelivši svoje iskustvo borbe s karcinom sa svijetom.

Od Afrike do Monaca: Kako je lijepa Charlene postala 'najtužnija princeza' Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

U videu, kojim su zabilježeni intimni trenutci obitelji koja uživa u ljetnim praznicima, prikazani su princ William, princ George (11), princeza Charlotte (9) i princ Louis (6), koji svi zajedno provode kvalitetno vrijeme.

Jedna posebno dirljiva scena prikazala je obitelj kako karta za stolom, a pridružili su im se i Kateini roditelji, Carole i Michael Middleton, u njihovom domu u Norfolku.

Haljina iz H&M-a

  • +2
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

Kraljevska obitelj u videu je pokazala jednostavne i casual modne kombinacije. Princeza Kate u videu je nosila dvije haljine, ženstvenu midi haljinu brenda Veronica Beard te drugu, jednostvanu traper haljinu koja nekako pala u drugi plan i, zamalo, prošla 'ispod radara'. Naime, Kate je pokazala svoju prizemljenu stranu odjenuvši jednostavnu, pristupačnu traper haljinu iz H&M-a.

Odabir skromnog modnog komada iznenadio je mnoge. Iako se Kate često viđa odjevena u dizajne luksuznih modnih kuća kao što su Alessandra Rich i Alexander McQueen, ona se ne usteže po pitanju uključivanja ulične mode u svoju garderobu.

Vrlo ležerna, svijetloplava traper haljina koju je Kate nosila u videu imala je kratke rukave sa zarolanim manžetama, džepove na prsima i dizajn na kopčanje čitavom duljinom. Remen izrađen od istog materijala isticao je njezin struk, upotpunjujući opušteni, ali uglađeni izgled. Katein novi modni odabir primijetila je posvećena obožavateljica kraljevske mode Valerie Nijssen i potvrdila Instagram stranica Royal Fashion Police.

Pomama za haljinom kakvu nosi Kate

Iako haljina nije dostupan u H&M internetskoj trgovini, na stranicama za preprodaju odjeće već je zavladalo pravo 'ludilo' – baš svi se žele domoći haljinu kakvu je nosila Kate. A haljina, iz H&M-ove prošlogodišnje linije L.O.G.G. u preprodaju doseže cijenu višu i od 200 dolara.

Kate je haljinu uparila sa svojim već dobro provjerenim Veja 'Esplar' metalik obrubljenim kožnim tenisicama, izborom koji je dodatno naglasio njezin praktičan, ali moderan pristup odijevanju. Ovaj prizemni modni trenutak istaknuo je njezinu sposobnost da uravnoteži kraljevsku eleganciju sa praktičnim, svakodnevnim modnim odabirima.

A činjenica da, unatoč tome da su joj dostupni vrhunski i najluksuzniji brendovi, Kate nerijetko bira pristupačnu, steet style odjeću, oduševljava njezine obožavatelje.