karirani baloner

Kate Middleton opet diktira trendove: Ovaj komad u trenu je postao hit

26.08.2024 u 20:09

Bionic
Reading

Nakon više od dva mjeseca, Kate Middleton ponovno je osvanula u javnosti, prvi puta nakon što smo je vidjeli na finalu Wimbledona sredinom srpnja

Kate Middleton u nedjelju sa svojim suprugom princem Williamom i sinom princem Georgeom stigla u škotski Balmoral, jednu od omiljenijih destinacija kraljevske obitelji, kako bi ondje pohodila misu u Crathie Kirku.

Iako je fokus svih usmjeren na Kateino zdravlje i njen što brži oporavak, činjenica jest i da se modni svijet zaželio inspiracije koju je godinama pružala princeza od Walesa pa se svako njeno pojavljivanje tim pomnije prati. Sada je oduševila odabirom kariranog balonera koji bi lako mogao postati jedan od traženijih komada naredne jeseni.

Kate Middleton u kariranom baloneru

Kate Middleton nosila dugački model brenda Holland Cooper u smeđoj boji, istaknutih masivnih zlatnih gumbića u dva reda te chic remenčića na rukavima i oko struka. Uskladila ga je sa šeširom Hicks and Brown s umetnutim perom te raskošnim naušnicama usklađene zlatno-smeđih tonova.

Nije trebalo dugo čekati da se ovakvi baloneri nađu u prvom planu, a za vas smo pronašli pet najljepših modela - od luksuznog modela Ralph Laurena za 899 eura do elegantnog midi komada iz Massimo Duttija za 175 eura.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Ralph Lauren

Najsličniji model onom koji je nosila Kate Middleton pronaći ćete u ponudi Ralpha Laurena, a koji se ističe dugačkim krojem, sličnim uzorkom te visokom kragnom.

Scalpers

Brend Scalpers donosi nam nešto malo drugačije - karirani baloner u spoju sive, crne i žute boje te chic V-izrez i gumbića postavljenih samo na jednoj strani.

H&M

Popularna high street modna trgovina H&M također na zalihama ima ovaj modni komad koji je savršena opcija za prijelazno razdoblje. Po cijeni od 265 eura donosi baloner razigranog kariranog printa u spoju plave, crne i crvene boje, visokog ovratnika i nenametljivih srebrnih gumbića.

Massimo Dutti

Cjenovno najpristupačniji model ovog stila pronaći ćete u Massimo Duttiju, brendu koji stoji na samom vrhu najpopularnijih u grupaciji Inditex, zajedno sa Zarom, Bershkom i ostalim omiljenih high street modnim trgovinama.

Radi se o baloneru midi dužine, s klasičnim uzorkom u spoju hit bordo nijanse s crnom i svom te vezanjem na povez koji laska silueti.

Holland Cooper

Za sve one koje je baloner Kate Middleton u potpunosti osvojio i žele upravo identičan komad u svojoj garderobi, dobra vijest je da ga još uvijek ima na zalihama online trgovine Holland Cooper. Manje dobra vijest jest da je riječ o pravoj investiciji jer ovaj komad dolazi s etiketom na kojoj piše 1002 eura...