spoj iz snova

Kate Middleton blistala u chic haljini i omiljenim tenisicama po pristupačnoj cijeni

10.09.2024 u 09:20

Bionic
Reading

Kate Middleton jučer je obradovala britansku javnost video porukom u kojoj je obznanila konačni kraj tretmana kemoterapije

U emotivnom videu u kojem je podijelila najsretnije vijesti o dobrom oporavku od karcinoma i kraju kemoterapije, Kate Middleton osvanula je u još jednoj modnoj kombinaciji koja će poslužiti kao inspiracija za njene brojne obožavateljice.

Iako je njeno zdravlje jedino što je bitno, štogod princeza od Walesa odjenula, i kojim god povodom, u trenu privlači ogromnu pozornost. Tako je bilo i ovom prigodom, a kada su se slegnule emocije koje je pobudila ovim sjajnim vijestima, modne zaljubljenice odmah su poželjele iskopirati njeno blistavo izdanje.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Kate Middleton u Veja tenisicama

Kate Middleton u videu nam je pokazala djeliće svakodnevice s obitelji, a nosila je ženstvenu midi haljinu brenda Veronica Beard. Bijela lepršava tkanina eterično je lebdjela oko njene vitke figure, a cvjetni uzorak, rukavi do lakta i gumbići oko struka svemu su dali romantični prizvuk.

No, čak i više od ove divne haljine, pozornost su privukle njene mladenačke tenisice. Buduća kraljica birala je svoj omiljeni brend Veja, noseći bijeli model elegantnog zlatnog loga i pokazala nam koliko dobro izgledaju u spoju s haljinama. Prednost ovih tenisica je i njihova pristupačna cijena od 135 eura.

Dobitan spoj haljine i tenisica

Ovakva kombinacija pun je pogodak tijekom jeseni, kada ljetne sandale više nisu opcija, a još je pretoplo za čizme, s time da se ovaj spoj nosi iz sezone u sezonu - od ranog proljeća pa sve do kasne jeseni.

U hladnijim danima sve što je potrebno da biste uživali u udobnosti i eleganciji nošenja haljine i tenisica jest chic sako, koji će pružiti željenu toplinu i podići cijelo izdanje na višu razinu.

  • +2
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

Isto tako, kao Kate Middleton, svemu možete dati glamurozniji prizvuk nošenjem elegantnog nakita. Princeza od Walesa birala je zlatno-zelene naušnice dizajnerice Kiki McDonough, u kojima smo je viđali i ranije, te zlatnu ogrlicu Danielle Draper.