FASHION GURU:

Doris i Boris još uvijek se ne znaju obući, a stalno su na eventima

16.12.2014 u 12:04

Bionic
Reading

Na koncertu Petra Graše u Lisinskom okupilo se šaroliko društvo domaćih celebova koje je i ovom prigodom pokazalo da ne vodi previše računa o prigodnom odijevanju

Guru je ovaj put zamjerio Danijeli Martinović odabir haljine koja je bila previše svečana za ovu prigodu. U kontrastu s Danijelinom oskarovskom toaletom, bračni para Doris i Boris Rogoznica otišli su u drugu krajnost pa je izgledalo kao da su na koncert došli ravno nakon obavljenog šopinga na placu, primijetio je Guru.

'Koncert Petra Graše uvijek pobudi zanimanje, a kako i ne bi kad ima neke bezvremenske hitove. Njegova ljubav Danijelica ima oscilacije u odijevanju i bilo bi super kad bi konačno naučila što treba odjenuti za koju prigodu. Ovaj put zamislila je da je došla na koncert Placida Dominga u Royal Albert Hallu, i to pod pokroviteljstvom kraljice Elizabete…

'Meni je jako drago što se ona sredila, ali večernja toaleta bila bi ipak za neku drugu priliku. Za razliku od nje, Doris i Boris Pinčić Rogoznica su pak došli kao da su maloprije bili na placu. Kako već nisu naučili nešto o odijevanju, a stalno su na svim mogućim eventima!?

Tako je ispalo da je Antea Kodžoman najbolje odjevena na Grašinom koncertu. Možda je Anteica dobila koji savjet od frendice Severine kad ju je prošli tjedan posjetila na potpisivanju knjige o njenoj velikoj turneji, koju nisam nažalost stigao pročitati, ali budem, no prvo moram pročitati barem jednu sličnu knjigu Beyonce ili Madonne', zaključio je naš modni kritičar.