ZIMSKO PUTOVANJE IZ SNOVA

Doznajte tko je pobjednik nagradnog natječaja Mastercarda

10.02.2017 u 16:51

Bionic
Reading

Pobjednik nagradnog natječaja Mastercarda u kojem smo birali najkreativnije zimsko putovanje je Jakob Patekar. Pobjednik je osvojio Mastercard prepaid karticu s 2000 kuna

Skijanje i aktivan odmor, bijeg usred zime u egzotičnu destinaciju, odmor u gradu u kojem se živi 24 sata dnevno ili potpuni bijeg u mir i osamu. Svatko od nas sanja o svojem putovanju iz snova. U trenutku dok je treći dan zaredom padao snijeg, pobjednik nagradnog natječaja na temperaturi od minus 10 sanjao je o svojoj idealnoj egzotičnoj destinaciji.

'Ruke grijemo nad šalicom kave i razmišljamo kako bi bilo pametno maknuti se negdje dok ne prođe ledeni val. Nismo nigdje otputovali jer štedimo za novi auto. Iz dosade otvaramo stranice putničkih agencija i gledamo last minute ponude – Kuba, Tenerife, Mauricijus… i dalje skupo. Na jednoj od stranica oglas o sniženim letovima za Australiju. Nasmijemo se provokaciji; prije godinu dana trebalo je to biti naše bračno putovanje, izvadili smo vize i sve, ali smo na kraju ostali zbog posla. Ispred kuće, pod snijegom, naš izlupani mali auto koji je bolje dane vidio prije desetak godina. Šutimo neko vrijeme, a onda skoro u isti glas kažemo – „Izdržat će on i ovu godinu!' – i euforično kliknemo na oglas.', napisao je Jakob.

I zaključio da im prekosutra, na bijeloj plaži u Perthu, jedinu brigu predstavlja pijesak u japankama i mali klokan koji prekapa po njihovom ruksaku.