PAKLENA DISCIPLINA

Drastično mršavija Barbara Kolar plijeni svu pažnju

27.09.2013 u 14:03

Barbara Kolar

Izvor: Promo fotografije / Autor: Veuve Clicquot

Bionic
Reading

Barbara Kolar novu vitku liniju pokazala je tijekom predstavljanja šampanjca u vrtu Hrvatskog muzeja arhitekture gdje je zablistala u punom sjaju

Barbara Kolar, Ecija Ojdanić, Renata Sabljak i Iva Šulentić uživale su u stoljetnom šampanjcu Veuve Clicquot koji je bio predstavljen u vrtu Hrvatskog muzeja arhitekture.

Nezapaženo nikako nije mogla proći Barbara Kolar koja je, vidno omršavjela, plijenila pažnju u elegantnoj crnoj haljini.


Zgodna voditeljica nije željela otkriti koliko je točno kila skinula, a na pitanje kako je u tome uspjela, u svom prepoznatljivom stilu nam je rekla: 'Tuširala sam se deterdžentom za suđe na kojem piše 'uklanja i najtvrdokornije masnoće.'

No Barbi je dodala kako je tu bilo mnogo odricanja. 'Disciplina paklena. Učinci unatoč svemu vrlo spori pa sva sreća da sam inatljive prirode. Otišlo je dosta kila, ali očito još uvijek nedovoljno jer se traperice koje su 'mjera svih mjera' i dalje opiru', rekla nam je simpatična voditeljica koja, složit će se mnogi, nikada nije bolje izgledala.