MODNA IKONA KOJA NE GRIJEŠI

Evo što nikad nećete vidjeti na Amal Clooney

22.03.2017 u 14:28

Bionic
Reading

Svi se slažu s time da je angažman Amal Clooney kao predane odvjetnice za ljudska prava za svaku pohvalu, ali činjenica je da njezin profinjeni stil odijevanja redovito izaziva još veću pozornost

Supruga holivudske zvijezde Georgea Clooneyja zahvaljujući svojem nepogrješivom smislu za odijevanje, uživa status velike modne inspiracije.

Iako zbog prirode svog posla mora dobro paziti kako se odijeva, Amal uvijek uspijeva unijeti i nešto pomaknuto, inovativno i originalno u svoje kombinacije. Besprijekorno dotjerana Britanka libanonskih korijena, trendove ne shvaća ozbiljno i zna se odlično poigrati s detaljima, krojevima, bojama, uzorcima… Vjerojatno je u tome i tajna njezina prepoznatljivog stila zbog kojeg uživa naklonost modnog svijeta. Amal uvijek bira odjeću u kojoj se dobro osjeća i koja laska njezinoj figuri.

Amal, koja iščekuje blizance, i u trudnoći izgleda fantastično. Lijepa crnka svojim sjajnim outfitima izaziva zavist fashionistica diljem svijeta, a u njezinoj impresivnoj kolekciji odjeće u garderobi, neke stvari ipak nikad nećete vidjeti.

Evo što Amal Clooney nikad ne nosi:

Tajice

U slobodno vrijeme tajice nikad nećete vidjeti na uvijek elegantnoj odvjetnici za ljudska prava. Umjesto toga, radije nosi traperice.   

Ravne cipele

Amal Clooney izbjegava sve vrste ravnih cipela i vrlo rijetko ćete je vidjeti u balerinkama ili ponovno velikom hitu, mokasinama. Ali zato su cipele s visokom petom njezin prvi odabir jer joj se odlično uklapaju u poslovne kombinacije.

Karirane košulje

Elegantna odvjetnica izbjegava karirane košulje i radije će se odlučiti za sofisticiranu kombinaciju sakoa i svilene bluze.

  • +9
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: profimedia

Široka odjeća

Iako je oversized moda u posljednjih nekoliko sezona veliki hit, gđa Clooney radije bira krojeve koji prate liniju tijela i laskaju njezinoj savršenoj figuri.

Majice s printevima

Premda trendseterice obožavaju ovakve komade koje rado nose i za večernje prigode, Amal nikad nismo vidjeli u majici s printom. Izbjegava i majice s uzorkom, ali zato obožava 'statement' hlače.

Tenisice

Tenisice definitivno nisu na popisu omiljene odjeće Amal Clooney – radije nosi čizmice.

Hoodice

Ni omiljene i udobne majice s kapuljačom nismo nikad vidjeli na elegantnoj Amal Clooney. Radije će se odlučiti za statement boje, upečatljive krojeve, uzorke…

Male torbe

Za užurbanu gospođu Clooney, male torbe nisu nimalo privlačne. Ona će se uvijek prije odlučiti za popularne (i prostrane) 'satchel' ili 'tote' modele.

Šalovi

Amal ne voli ovaj modni detalj. Njezin izbor su dobre sunčane naočale, a najradije nosi modele s velikim okvirima.