u trendi boji

Fantastično izdanje Marijane Batinić: U ovakvoj suknji noge posve dolaze do izražaja

17.10.2024 u 09:02

Bionic
Reading

Splitska voditeljica Marijana Batinić bila je jedna od glavnih zvijezda na eventu Electroluxa koji je sinoć okupio brojna poznata lica, a njen zavodljiv stajling plijenio je sve poglede

Zbog svoje simpatičnosti i otvorenosti, svestrana voditeljica Marijana Batinić mnogima je omiljeno domaće TV lice, a osim što oduševljava na malim ekranima, niti blistanje u ovakvim dojmljivim stajlinzima nije joj strano.

Marijana Batinić u zavodljivom stajlingu

Splićanka je na eventu nosila modnu kombinaciju u tonovima trendi smeđe boje, pri čemu je svaki komad vrijedan posebne pozornosti.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Za početak, tu je prelijepa suknja, u kojoj su u potpunosti do izražaja došle njene i isklesane noga. Riječ je o modelu laskavog visokog struka i duljine iznad koljena, nabrane tkanine koja je ove sezone vrlo 'in'. Osim toga, suknja je u smeđoj boji, jednoj od najtraženijih ove jeseni.

Smeđa je 'in'

Lijepa Marijana Batinić uskladila ju je sa chic krem košuljom tamno smeđih gumbića te pravim modnim klasikom - bež balonerom koji je nosila raskopčan. Ovaj pogođeni stajling finiširala je zlatnom narukvicom i kožnom torbicom te elegantnim salonkama na špic petu, u prelijepim tonovima zlatno-smeđe boje.

  • +5
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Ivana Grgic

Osim poznate voditeljica, koja se prošle godine okušala i u showu 'Masked Singer', na sinoćnjem eventu bila su i brojna druga poznata lica, poput Ide Prester, Elle Dvornik i Lane Klingor, koje su također osvanule u vrhunskim stajlinzima.

elegantni stajlinzi

Poznatih lica nije nedostajalo: Pogledajte tko je sve bio na eventu

Pogledaj galeriju