SENZACIONALAN STAJLING

Figura iz snova i u šezdesetima: Jennifer Aniston istaknula vitke noge u monokromatskoj kombinaciji

22.03.2023 u 16:41

  • +12

Jennifer Aniston

Izvor: Profimedia / Autor: Eric Kowalsky / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Aniston ovih dana ima pune ruke posla oko promotivnih aktivnosti vezano uz svoj novi film 'Murder Mystery 2' u kojem joj je ponovno partner, komičar i glumac Adam Sandler

Jennifer Anniston pridružila se svom kolegi i prijatelju u emisiji 'Good Morning America' u New Yorku, a lijepa 54-godišnjakinja izgledala je zapanjujuće lijepo.

Sve je stalo kad se u New Yorku pojavila holivudska miljenica, poznata po svojoj nevjerojatnoj figuri i ljubavi prema minimalističkim outfitima.

Za ovu je prigodu odabrala monokromatsku kombinaciju u bež boji: mini haljinu i kaput koji su joj odlično pristajali.

Zavodljiva haljina u prvi je plan istaknula njezinu vitku figuru i zategnute noge te je ponovno dobila pregršt komplimenata.

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Look bez greške, u neutralnim tonovima kakve najčešće nosi, zaokružila je velikim sunčanim naočalama i sandalama, a kosu je kao i obično nosila raspuštenu.

Nenametljiv make up odlično je zaokružio stajling omiljene glumice koja se proslavila ulogom u 'Prijateljima', a zatim samo nastavila nizati brojne uspješne filmske i TV projekte.

Dugo iščekivani nastavak prepun akcije koji je režirao Jeremy Garelick, debitirat će 31. ožujka putem streaming servisa Netflix.