JENNIFER LAWRENCE

Frizura koja briše godine odlična je ideja za sve one koji ne žele radikalan rez

24.10.2024 u 17:17

  • +7

Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence (34) koja je nedavno objavila da čeka svoje drugo dijete, ostavila je sve bez daha modnom kombinacijom u kojoj se pojavila na premijeri dokumentarca 'Zurawski protiv Texasa' u LA-ju

Hvaljena glumica koja je već neko vrijeme vjerna dugoj plavoj kosi, izgledala je senzacionalno u zanimljivoj Diorovoj bijeloj haljini s dvorednim kopčanjem čiji je dizajn nadahnut izgledom balonera s dvorednim kopčanjem i to s kontrastnim crnim gumbima.

Izvor: Profimedia / Autor: Zoonar GmbH / Alamy / Antonio Rosario / Tetra Images / Jade Tillman Belmes / Getty images / Steve Wood / Shutterstock Editorial / Launchmetrics.com/spotlig / ShowBit / FashionPPS / Zuma Press / Alessandro Lucioni / Launchmetri / ShowBit / Profimedia

Lijepa Amerikanka koja se proslavila ulogom u omiljenoj teen franšizi 'Igre gladi', ovaj je look bez greške dopunila kožnim remenom i neobičnim balerinkama na malu punu petu.

Ono što je su svi primijetili je dakako i njezina nova cool frizura koja joj odlično pristaje. Jennifer je nedavno predstavila novi imidž s trendi retro šiškama kakve su ponovno in, a svi se slažu kako je novi look odličan potez kojim se ujedno vratila i na sam početak svoje karijere.

JENNIFER LAWRENCE

Ležeran stajling zaokružila je kultnim tenisicama čija popularnost ne blijedi

Pogledaj galeriju

Frizura s anti-age efektom

Upravo je takvu frizuru Jennifer nosila na samom početku svoje Oskarom ovjenčane, glumačke karijere u Hollywoodu kad je zbog uloge hrabre Katniss Everdeen u 'Igrama gladi' stekla brojnu vojsku odanih fanova.

Inače, ovakve su frizure idealne za sve one koji žele promjenu looka, no ne žele se odreći duge kose. Osim toga, trendi šiške frizuri daju posve novu dimenziju te pouzdano skidaju godine s lice.

Make up je bio prozračan i nenametljiv s tek malo rumenila i svjetlucavog sjenila, a ovaj mladenački look, lijepa plavuša je podignula statement visećim naušnicama.

Inače, u veljači 2022. glumica je postala majka sinčiću Cyju, a sada će dvogodišnjak dobiti brata ili sestru, kako je otkrila u intervjuu za Vogue.