BEZVREMENSKI KLASIK

Gigi ne izlazi iz tenisica omiljenih košarkašima i reperima

29.12.2015 u 10:04

  • +8

Gigi Hadid u hit tenisicama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

S vremena na vrijeme neki stari trendovi ponovno postanu popularni što se najbolje vidi u ponovnom zanimanju za tenisicama Superstar marke Adidas, za koje je zaslužna i ova trenutačno vrlo popularna djevojka

Model tenisica Adidas Superstar započeo je kao radna obuća košarkaša, da bi ubrzo postao dijelom kulture hip-hopa, a nedugo nakon toga i modnog svijeta.

Najnoviju popularnost ovog legendarnog modela tenisica mnogi pripisuju glazbeniku Pharellu Williamsu koji je ranije ove godine ušao u suradnju s Adidasom napravivši svoju verziju superstarki. Prvom kolekcijom 'Supercolor', Adidas i Pharell započeli su uspješnu suradnju koja se planira nastaviti i u narednim godinama.

Ipak, modeli ovih tenisica prepoznatljive siluete ne bi bile tako popularne da ih ne nose brojne trendseterice poput Kendall Jenner i Gigi Hadid

Gigi Hadid kao it djevojka današnjice poznata je po ljubavi prema dobrom paru tenisica, pa tako i modelu Adidas Superstar koji često nosi u dnevnim izdanjima. Ona pokazuje da će tenisice Superstar jednako dobro izgledati u kombinaciji s elegantnom košuljom i hlačama i s haljinama.

Iako se nalazimo u hladnijem dobu godine zbog čega su tenisice zamijenile udobne i tople čizme, tenisice Adidas Superstar nemojte spremiti u ormar jer nastavljaju vladati modnim svijetom i narednih sezona.