K'O MAJKA

Goran Bare ponovno izvan kontrole - i to opako

10.09.2014 u 11:24

Bionic
Reading

Goran Bare i Majke nastupali su u Banjoj Luci, a tim povodom Bare je dao intervju koji je televizija Pink naslovila 'Ko majka', a kada bacite oko na video, shvatit ćete i zašto

Intervju, naime, počinje Baretovim dahtanjem u mikrofon, nesuvislom pjesmom sa stihovima: 'Mene mala neće u debelo cvijeće… da me da, da me da, da me proda…' Zatim je kolutao očima i jedva stajao na nogama.

Kaže kako za tonske probe s bendom nema vremena. 'Kad radimo u Zagrebu ili negdje, kad radimo svoje koncerte u Hrvatskoj ili, izvinjavam se ili priprčini nekoj, onda mi to naštelamo bez problema', kazao je Bare dodavši kako mu treba novac samo da plati režije i kupi hranu.


Ne voli ni današnju muziku, kaže, sve je bez kontrole. 'Ja nisam pobornik kontrole poput Velikog Brata. Ne, ali ovo je sve blesavo. Nema ničega što bi te ponukalo da kažeš: 'Vau, događa se!' Mi smo 1985. i 1986. znali: 'događa se'. Gdje god se okreneš, bendovi. Rokalo je na sve strane, a sad svi samo pitaju za lovu, pa je.. te lova. Je l' živiš rock'n' roll ili ne živiš? Ako ne živiš, onda idi tamo raditi u firmu Đuro Đaković. Nemoj zamarati ljude, razumiješ?' lamentirao je Bare.


Kaže kako je imao kompjutor i vidio da to nije za njega. 'Ima 80 posto smeća i 20 posto cvijeća, tako da se ne bih brčkao u smeću i odlučio sam kompjutor dati sinu', objašnjava.

Na pitanje mora li se pratiti politika, kaže: 'Pa ne mora, ali onda si je.. ježa. Dođeš na granicu i kažu ti: 'Što? Ti ne znaš?'