'NISAM VELIKA ZVIJEZDA'

Gotovo nitko nije došao na prvi koncert Elle Dvornik

06.06.2013 u 20:25

Bionic
Reading

Kako je svaki estradni početak težak, sinoć se na vlastitoj koži uvjerila Ella Dvornik. Dvije godine nakon što je započela pjevačku karijeru, kći preminulog kralja funka održala je svoj prvi koncert, ali na njemu se nije pojavio gotovo nitko

Ella Dvornik svoj prvi koncert u Zagrebu odradila je pred gotovo praznom dvoranom. 'Nije mi to čudno, svaki početak je takav. Mislim, nisam ja velika zvijezda, pa da se ljudi guraju, ali doći će i do toga, sto posto sam sigurna', rekla je za RTL Ella Dvornik koja je nastupila na Cannon Summer Partyju. A kako je Ella nastupila na partiju proizvođača fotografske opreme, na njezinom koncertu je bilo više fotografa nego obožavatelja.

Čini se da nema toga što mladoj Elli može pokvariti raspoloženje, pa je tako čak ni upala grla nije spriječila da održi koncert. 'U nekim dionicama mi je čak i pasalo, ali nije mi bilo tako teško jer jučer me jako boljelo grlo. Danas me ne boli toliko', dodala je mlada pjevačica.


Kako samo od pjevanja ne može živjeti, talentirana Ella počela je istodobno raditi nekoliko poslova. 'Ja sam osoba koja se voli baviti svime pomalo, tako da znam malo fotografiju, malo glazbu. Ukomponiram, snađem se, dobro mi je', naglasila je, no glazba joj je ipak na prvom mjestu, pa tako priprema svoj drugi album.
'Sad se vraćam u tinejdžerske dane, u pop, punk, rock. Nema više takvih bendova, ali ja ću probati na tri jezika, pa gdje pukne', izjavila je.

Prije drugog pokušaja osvajanja publike Ella želi posjetiti Japan, ali šuškanja o preseljenju u daleku zemlju ipak nisu istinita: 'Imam prijatelja u Japanu, no definitivno bih htjela onamo otići s dečkom.'