MARY OD DANSKE

Griješi li ona ikad? Poslovni look u klasičnoj kombinaciji boja nikad nije out

10.10.2024 u 15:11

  • +3

Kraljica Mary

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Danska kraljica Mary dobro je poznata po svojim elegantnim modnim kombinacijama, zbog čega je stekla titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Kraljica Mary, koju zbog modnog stila i raskošne smeđe kose često uspoređuju i s Kate Middleton, nije razočarala ni u klasičnoj kombinaciji boja u Kopenhagenu.

Uvijek sjajno odjevena 52-godišnja supruga kralja Frederika, s kojim ima četvero djece, izgledala je kao da je upravo sišla s modne piste u još jednom genijalnom stajlingu prilikom susreta s Halle Tómasdóttir, islandskom predsjednicom.

Chic odijela uvijek su dobra ideja, a šarmantna kraljica kombinirala je efektan bijeli top s lepršavim rukavima s hlačama širokih nogavica visokog struka i dužim crnim sakoom.

KULTNO IZDANJE

Inspiraciju pronašla u 'Zgodnoj ženi': Lijepa kraljica zablistala poput Julije Roberts

Pogledaj galeriju

Kraljica rođena u Australiji zaokružila je odličnu modnu kombinaciju u klasičnoj kombinaciji crne i bijele salonkama od lakirane kože i clutch torbicom.

Inače, Frederik i njegova supruga ugostili su islandsku predsjednicu, što je kraljev prvi državni posjet u ulozi domaćina otkako je stupio na prijestolje u siječnju ove godine, nakon abdikacije majke, kraljice Margrethe II.

Prozračan make up i kosa stilizirana u blagim valovima zaokružili su ovaj besprijekoran look jedne od najbolje odjevenih europskih kraljica.