RETRO LOOK

Glamurozna Brooke Shields oduševljava bezvremenskom ljepotom i u šestom desetljeću

10.10.2024 u 11:32

  • +7

Brooke Shields

Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Prelijepa Brooke Shields (59) nije mogla proći nezapaženo na crvenom tepihu događanja gala svečanosti njujorškog baleta gdje nije manjkalo poznatih lica poput Sarah Jessice Parker, Nine Dobrev, Nicky Hilton Rothschild...

Kao i svake godine, slavne su uzvanice svojim su raskošnim večernjim haljinama unijele glamur na ovo poznato događanje, a jedna od najzapaženijih gošći bila je glumačka legenda Brooke Shields.

Atraktivna brineta koja svojom zapanjujućom ljepotom i u šestom desetljeću ostavlja bez daha, izgledala je čarobno u haljini retro stila ukrašenoj srebrnim detaljima.

pršti energijom i vitalnošću

Legendarna plavuša i u 78. godini blista: Mamila je poglede u chic odijelu

Pogledaj galeriju

Brokatna krem ​​haljina nadahnuta dizajnom kaftana i ludim 70-ima, uključujući efektne rukave nalik ogrtaču, sjajno je pristajala uvijek elegantno dotjeranoj brineti čija ljepota ne blijedi.

Svoju bujnu čokoladnosmeđu kosu ljepotica koja je ove godine proslavila 59. rođendan, nosila je stiliziranu unatrag, a šminkom istaknula svoj blistavi ten, raširivši u jednom trenutku kako bi pokazala statement rukave u punom 'sjaju'.

Osim Brooke i Sarah Jessice Parker, fantastičan stajling pokazala je i zgodna Nina Dobrev.

Zvijezda 'Vampirskih dnevnika', briljirala je u upečatljivoj gothic haljini koja je kao stvorena za nju, a iskombinirala ju je sa sandalama na petu. Stajling za pamćenje upotpunila je kosom podignutom u ležernu puđu sa 'zavjesa' šiškama i crvenim ružem.

Događanju je nazočio i vrlo elegantan par: bivši suprug Jennifer Aniston, Justin Theroux, ukrao je pozornost u klasičnom crnom odijelu, koji je ponosno pozirao u društvu svoje lijepe zaručnice Nicole Brydon Bloom, koja je 23 godine mlađa od njega.