irina shayk

Neodoljiv jesenski stajling: Ove traperice svatko bi poželio

10.10.2024 u 10:22

Bionic
Reading

Ljubiteljice trapera oduševit će se posljednjim izdanjem ruske manekenke i bivše supruge Bradleyja Coopera, koja je pokazala kako stilizirati neodoljivu modnu kombinaciju

Slavna manekenka Irina Shayk uvijek nas oduševi svojim jedinstvenim modnim kombinacijama, a stajling koji je u šetnji New Yorkom nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Lijepa brineta odjenula se u traper od glave do pete, noseći originalne komade koje bi svatko poželio imati u svojoj modnoj kolekciji.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Traper jakna + traperice = dobitan spoj

Posebnu pozornost privlačile su njene traperice retro trapez kroja, ali s efektnim dodatkom patentnog zatvarača sa stražnje strane, koji se protezao sve do koljena.

Ovaj dodatak vizualno je izdužio njene ionako visoke i vitke noge, tvoreći ženstvenu siluetu koja je mamila poglede. Uz ovaj prekrasan model hlača nosila je i pripadajuću traper jaknu modro plave boje, također obogaćenu zatvaračem, ali i efektnom kragnom te suženjima oko struka i zglobova.

Spoj trapera nije stran trendsetericama, koje ovakve kombinacije posebno vole nositi tijekom prijelaznog razdoblja, kada su upravo lagane i elegantne traper jakne nepogrešiv odabir.

Irina Shayk zna privući pozornost

Ruska manekenka svoj je outfit obogatila crnim cipelama oblog vrha te torbom velikih dimenzija i omiljenim sunčanim naočalama, a kosu je nosila svezanu u opušten rep.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata kao ljubiteljica trendova, nedavno je nosila i jedan od najkontroverznijih, blistajući u 'goloj' haljini kojom je stvorila pomutnju na zabavi organiziranoj u povodu 60. obljetnice talijanskog izdanja magazina Vogue.