ZAVODLJIVO IZDANJE

I ona je pala na vrući trend: Irina Shayk stvorila pomutnju u 'goloj' haljini

20.09.2024 u 09:38

Irina Shayk

Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Između nošenja revija renomiranih brendova u Milanu, slavna ruska ljepotica pronašla je vremena za zabavu

Ruski model Irina Shayk postala je posljednjom slavnom damom u nizu koja je prihvatila trend crnih haljina stvorenih od prozirnih tkanina.

Glumica Lily Collins na promociji nove sezone 'Emily u Parizu', Naomi Watts na nedavno održanom Filmskom festivalu u Torontu, samo su neke od slavnih dama koje posljednjih tjedana dominiraju u crnim haljinama koje malo toga ostavljaju mašti.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Na modnoj zabavi u haljini za pamćenje

Poznata Ruskinja u jednom takvom modelu, s potpisom Alberte Ferretti, pojavila se na zabavi organiziranoj u povodu 60. obljetnice talijanskog izdanja magazina Vogue.

U stilu donjeg rublja, ova zavodljiva haljina za kakvu se odlučila Shayk stiže s crnim čipkastim steznikom i lepršavim plisiranim donjim dijelom. Jesenski tend bordo crvene boje, koji podjednako vlada modnim pistama koliko i gradskim ulicama istaknula je ružem za usne dok se za cjelokupni make-up pobrinula priznata britanska vizažistica Pat McGrath.

Nakon zavodljivog izdanja kakvog je servirala na zabavi magazina Vogue Shayk je ponovno prošetala modnom pistom - na novoj reviji Max Mare - odjevena u elegantnu crno-bijelu kombinaciju.