KELLY RUTHERFORD

Sjajno joj pristaje: Hit haljina jeseni osvojila je i pionirku tihog luksuza

18.09.2024 u 13:33

  • +2

Kelly Rutherford

Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA/Shutterst / Shutterstock Editorial / Luca Ponti/Ipa agency/ipa-agency / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon Londona modni svijet preselio se u Milano, a s njim i Kelly Rutherford. Zvijezda serije 'Gossip Girl' obilježila je novu reviju Alberte Ferretti, odjevena u haljinu koja ove sezone slovi za apsolutni hit

Osobni stil glumice Kelly Rutherford ni po čemu se ne razlikuje od lika imućne stanovnice njujorškog Upper East Sidea koji ju je proslavio.

Njezini stajlinzi iz lifta koji odišu nenametljivim luksuzom učinili su ju modnom ikonom preko noći, a njezin osjećaj za stil prepoznali su i renomirani brendovi, čije revije posljednjih sezona redovito krasi iz prvih redova.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ikona tihog luksuza prigrlila boho stil

Od omiljene estetike tihog luksuza, 55- godišnja Amerikanka nakratko se oprostila, prigrlivši trendovski boho stil.

Njega je u potpunosti dočarala na novoj reviji Alberte Ferretti u Milanu, pojavom u lepršavoj haljini maxi kroja s dodatkom volana i u neodoljivoj ružičastoj boji lososa.

Haljine ove siluete upravo danas slovi za glavni simbol boho chic stila, čiju novu popularnost najviše možemo zahvaliti debitantskoj kolekciji Chemene Kamali za modnu kuću Chloé.

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Emmy u njoj je osvanula američka komičarka Maya Rudolf, tjedan dana prije latino diva Jennifer Lopez, a njezine cjenovno pristupačne verzije stigle su na police švedskog H&M-a.

  • +3
Maya Rudolph Izvor: Profimedia / Autor: Promo/CHRIS CHEW / UPI / Profimedia