margot robbie

Omiljene 'ružne' balerinke i dalje se nose; u njima blista prelijepa slavna trudnica

10.10.2024 u 09:25

  • +2

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Mrežaste balerinke brenda Alaia u 2023. godini bile su u samom vrhu najpopularnijih modnih komada, a nose se i ove jeseni

Glumica Margot Robbie u slatkom je iščekivanju svoje prve bebe sa suprugom Tomom Ackerleyem, a u usprkos tome što se termin poroda približava, i dalje je aktivna na poslu te se priprema za snimanje 'Orkanskih visova'.

Prilikom dolaska na sastanak producenata u Santa Monici, jedna od najljepših žena svijeta osvanula je u minimalističkoj modnoj kombinaciji kojom su dominirale kontroverzne balerinke.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Mrežaste balerinke i dalje se nose

Lijepa 34-godišnja plavuša odabrala je udobne, ali mnogima i poprilično ružne mrežaste balerinke brenda Alaia, koje su bile među najpopularnijom obućom prošle godine.

  • +6
Mrežaste balerinke Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Da njihova popularnost ne blijedi Robbie je pokazala uživajući u njihovom ugodnom kroju i prozračnosti koju garantira mrežasta struktura, dok fina kopča svemu daje prizvuk elegancije.

Zavidna linija Margot Robbie i u trudnoći

Dobro je poznato da ovakve balerinke vrhunski pristaju uz plisirane hlače, suknje i haljine, uz koje najviše dolaze do izražaja, a ovaj modni naputak slijedila je i glumica, noseći ih s maksi haljinom.

Zvijezda filmova 'Vuk s Wall Streeta', 'Bilo jednom... u Hollywoodu' i 'Barbie' odabrala je tamno sivu dugačku haljinu s nužnim elastinom oko trbuha, čiji je pripijen kroj pokazao da i dalje ima zavidnu liniju. Uskladila ju je s jednostavnom crnom vestom i velikom torbom te sunčanim naočalama.

U sličnom izdanju vidjeli smo je i početkom rujna, kada je na projekciji svog novog filma 'My Old A**' nosila usku sivu haljinu s prorezom do koljena i spuštenim rukavima.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: CraSH / Shutterstock Editorial / Profimedia