FASHION GURU

Haljina je Lejli stajala kao salivena, ali nisam očekivao nešto baš tako jednostavno

  • 18.08.2024 u 15:54

  • Bionic
    Reading

    Zbog 30. izdanja Sarajevo Film Festivala mnogi poznati pohrlili su u grad na Miljacki, a našem modnom kritičaru Fashion Guruu nisu promaknule ni modne kreacije na crvenom tepihu

    Počeo je sarajevski filmski festival, a kako bi on prošao da Lejla Filipović već prvog dana nije kročila na crveni ćilim.

    Njezina duga crna tolaeta je bila sasvim dovoljno glamurozna za prvu večer festivala. Zbog velikih vrućina i vlage, koja je poznata u Sarajevu, Lejla se odlučila na zalizanu wet look frizuru.

    • +5
    Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/Pixsell

    Haljina spuštenih ramena koja prati liniju tijela je, naravno, stajala kao salivena na Lejli, ali očekivao sam da ne bude baš tako jednostavna haljina... Ali možda je to i htjela jer je znala da će ostatak gošći imati svakakve kreacije.

    NA CRVENOM TEPIHU

    Bojana Gregorić Vejzović izgleda kao milijun dolara: Stajling o kojem će se još dugo govoriti

    Pogledaj galeriju

    Svake godine me sve više iznenađuju gošće svojim stajlinzima - dovoljno je pogledati galeriju sa stvarno pomalo i čudnim izdanjima. Ima doduše i dobrih, baš za svakog ponešto...

    ZVJEZDANA EKIPA

    Započeo 30. Sarajevo Film Festival: Crvenim tepihom prošetali i poznati, evo tko je sve bio

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.