FASHION GURU

Stajling Sanje Musić Milanović je elegantan, ali i malo čudan izbor za ljetne temperature

  • 05.08.2024 u 17:04

  • Bionic
    Reading

    Na Sinjsku alku predsjednik Zoran Milanović stigao je u društvu supruge Sanje koja je i ovaj put privukla pozornost elegantnim stajlingom

    Sinjska alka je uvijek rasadnik modnih izdanja, sjetimo se samo splitske voditeljice prije nekoliko godina, a tu je već i po tko zna koji put i naša prva dama.

    Nosila je ona prije četiri godine najveći šešir koji je Sinj ikad vidio. Mora da je Bulj bio posebno ljubomoran na Sanjin izbor. Nakon toga je smanjivala šešire pa smo došli do toga da je ove godine svezala punđu.

    • +5
    Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović Izvor: Cropix/Pixsell / Autor: Duje Klaric/Cropix/Ivana Ivanovic/PIXSELL

    Predsjednik kao i uvijek u svom omiljenom odijelu družio se s Buljem, dok mu je on objašnjavao nošnju koju nosi. Prva dama je stavila poveće kockaste sunčane naočale i skrivala kontakt očima da i njoj ne bi netko objašnjavao što i zašto nosi. U društvu im je bila i kosovska predsjednica koja je srećom stigla na vrijeme pa se prva dama imala s kime družiti.

    Sanja Musić Milanović istaknula se stajlingom

    No vratimo se mi stajlingu Sanje Musić Milanović čija je cvjetna duga suknja bila dobar izbor jer joj je vrlo elegantno stajala, a jedino se nadam se da joj nije bilo prevruće. Na to je imala i poludolčevitu, još jedan čudan izbor za ljetne temperature, ali morala se valjda nekako istaknuti u mnoštvu jer sam siguran da su sve uzvanice nosile klasične ljetne kratke haljine.

    Nemam što zapravo prigovoriti stajlingu, prva dama je i ovaj put lijepo izgledala.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.