Nakon urnebesnih utakmica zvijezde našega hokeja ne miruju: u slobodno vrijeme već su u nekoliko navrata klizali s djecom na zagrebačkom Tuškancu, a na Wine Gourmet Festivalu u MSU-u dali su nam do znanja da i u kuhinji imaju što za pokazati
Andy Sertić, Dominik Kanaet i Gašpar Krošelj zdušno su branili boje Medveščaka, dajući do znanja kako su zdravo za gotovo uzeli činjenicu da su profesionalni kuhari tu samo da im pomognu.
Dok nam je Andy objašnjavao pripravu kajgane s račićima i piletinom, Dominik je čistio mrkvu, a Gašpar valjao kuglice od sira za ostala jela na degustaciji. Gosti su dotle uživali u goveđim obrazima s pireom od jabuka i umakom od hrena te knedlima od sira prelivenima bijelom čokoladom, a Katjuša Štekar, chef restorana Majda iz talijanske Gorizije i Christian Cabalier koji sa suprugom Sanjom drži poznati zagrebački Apetit, sa smiješkom su priznali da su ovaj put,
nakon dužeg vremena, sa zadovoljstvom samo asistirali.
Najveći showman Wine Gourmet Festivala, chef Francuskog veleposlanstva pri Međunarodnim organizacijama u Beču, Olivier Grourard, koji je na manifestaciji u nekoliko navrata prikazao što se sve može pripraviti od novih Nestleovih čokolada, i ovaj put je pokazao da kuhar diplomata ne mora biti tih i miran.
'Zig-zag Medveščak!', glasno je skandirao, skačući usput, a voditeljica kulinarskog showa koji je zatvorio četvrti Wine Gourmet Festival, Željka Fattorini, nazdravila je na to svima službenim pićem pokrovitelja osiguranja Generali, proseccom Tenuta S. Anna i u šali zaključila. 'Nakon svih ovih mirisa, zvukova i veselja, u Muzeju suvremene umjetnosti bit će sretni što konačno idemo doma!'