ZVIJEZDE ZABAVE

Holivudske dive posramile upola mlađe ljepotice

15.10.2017 u 15:16

Bionic
Reading

Humanitarna gala večera koju je u Los Angelesu pripremila zaklada za istražIvanje AIDS-a privukla je mnoštvo poznatih dama iz filmske i modne industrije

Da je mala crna haljina pametna modna investicija već je dobro poznata činjenica, a na glamuroznu večeru u zanimljivim modelima ovog vječnog modnog klasika pojavile su se dame poput holivudske miljenice Julije Roberts i glumačkog dvojca Goldie Hawn i Melanie Griffith.

Slavna Julia, kojoj je te večeri dodijeljena nagrada za hrabrost, zablistala je u minijaturnoj crnoj haljini s detaljem rukava od tila pridruživši joj crnu pismo torbu s blještavom kopčom i klasične cipele u špic.

Na glamuroznu večeri humanitarna karaktera, glumice i bliske prijateljice Goldie Hawn i Melanie Griffth, poput Julie, odabrale su crne haljine.

Bivša supruga Antonia Banderasa zablistala je u kreaciji s nabranim detaljima tila koja je posebno laskala oblinama, dok se glumačka diva Goldie Hawn odlučila za presijavajuć model s trendovskim detaljem golih ramena i s naglaskom na bujnom dekolteu.

  • +11
Holivudske dive na glamuroznoj zabavi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U mnoštvu slavnih ljepotica koje su nazočile gala večeri, slavni holivudski trojac posebno se modnu istaknuo, a u kakvim su kreacijama zablistale ostale zvjezdane uzvanice, provjerite u fotogaleriji.

  • +6
Poznati na amFAR humanitarnoj večeri Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia