MJESEČNI HOROSKOP

Horoskop za rujan: Evo kojim će znakovima zvijezde biti naklonjene

01.09.2024 u 07:25

Bionic
Reading

Ovnovi i Rakovi u rujnu će biti napeti. Bikovi će početi odlično zarađivati. Radne okolnosti zahtijevat će od Vaga predanost, temeljitost i pažnju dok su Škorpioni u povoljnom poslovnom razdoblju. Razdoblje nakon 23. Jarcima samcima donosi nove ljubavne prilike. Pod utjecajem Venere u Vagi, intimni život Vodenjaka početkom mjeseca bit će uzbudljiv

U vezama Ovnova doći će do porasta napetosti. Trebali bi poraditi na svom ponašanju i vježbati samokontrolu ako žele izgladiti nesuglasice. Samcima kraj mjeseca donosi neočekivan susret. Očekuju ih izazovi u radnom kontekstu, a nepredviđene okolnosti mogle bi izmijeniti način na koji doživljavaju svoj posao ili obavljaju zadatke. U početku im promjena neće leći, no ne bi se smjeli iskaljivati na kolegama ili šefu. Sposobnost prilagodbe bit će neophodna žele li zadržati postojeći status.

Pogledaj detaljni horoskop

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +8
Sarah Jessica Parker je Ovan, rođena je 25. ožujka 1965. Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bikovima će dragi zamjerati nedostatak smisla za romantiku, a njegovo nezadovoljstvo krajem mjeseca moglo bi eskalirati do žestoke svađe. Samci bi se mogli zagledati u nekoga s kime surađuju. Ne smiju se ograničavati kada je u pitanju posao. Vrijeme je da postave nove ciljeve ili pokrenu projekt koji će izvući najbolje iz njih i dati im priliku da iskoriste svoj potencijal. Neki će početi odlično zarađivati od dodatnog posla, a možda će čak unovčiti hobi.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Melania Trump je Bik, rođena je 26. travnja 1970. Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako Blizancima planetarni utjecaji donose tenzije, naklonjena Venera u Vagi omogućit će im da brzo izglade nesuglasice. Usredotočit će se na ljepše strane odnosa, a uživanje u tjelesnim dodirima i poljupcima s voljenim bit će im prioritet. Samcima početak mjeseca donosi uzbudljivu ljubavnu priliku. Neće biti posve zadovoljni na poslu. Očekivali su drugačiji rasplet situacije pa će ih razočarati ako netko drugi napreduje ili ih zaobiđe povišica.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Heidi Klum je Blizanac, rođena je 1. lipnja 1973. Izvor: Profimedia / Autor: STAR INFLUX LA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rujan će Rakovima biti izazovan na emotivnom planu. Imat će velike zahtjeve koje dragi neće moći ni željeti ispuniti. Nakon 23. dobit ćete priliku izgladiti nesuglasice, a samce očekuje fatalan susret. Želja za uspjehom i zaradom potaknut će ih na brzo djelovanje, no ne bi im škodilo više promišljenosti. Kako mjesec bude odmicao kraju, bit će suočeni s izazovima koji će ih primorati da mijenjaju taktiku ili se prilagode timskom radu.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

Selena Gomez je Rak, rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Lavovi će uložiti dodatne napore da poboljšaju šanse kod simpatije. Zavodit će je šalama, komplimentima i znakovima pažnje, a sredinom mjeseca trud će im uroditi plodom. Povoljno je vrijeme za razmišljanje i postavljanje novih ciljeva, ali i za pronalazak rješenja problema. Smislit će nove ideje koje će im omogućiti postizanje boljeg statusa na poslu, kao i poboljšanje materijalnih prilika.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: LAGOSSIPTV/Blue Images Love/Spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Djevicama će odnos s voljenim biti stabilan i čvrst. Za samce će najsretniji biti završetak rujna, kada će im učestali izlasci i provodi donijeti brojna poznanstva i priliku za flert. Utjecaj zvijezda omogućit će im da dosegnu položaj kojem streme. Iako će se suočiti s preprekama na putu do cilja, vjera u svoje vještine i potencijal bit će im velika motivacija da ne odustanu.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +2
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Dave Hogan/Hogan Media/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia,- / INSTAR Images / Profimedia, canva, INSTAR Images LLC / Alamy / Alamy / Profimedia, GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, Cindy Ord / Getty images / Profimedia

Romantični status Vaga mogao bi se ovog mjeseca promijeniti. Upoznat će osobu s kojom će odmah osjetiti iskru pa neće okolišati, a krajem rujna doznat će ima li njihov odnos potencijala za nešto više od flerta. Radne okolnosti zahtijevat će predanost, temeljitost i pažnju. Nepredviđene poteškoće i neskladni odnosi s kolegama i nadređenima stavit će im strpljenje na kušnju, no zadnji dani rujna donose nagradu za minuli trud i zalaganje.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Monica Bellucci je Vaga, rođena je 30. rujna 1964. Izvor: Profimedia / Autor: Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Anna Maria Tinghino / INSTAR Images / Profimedia

Otvorena komunikacija s partnerom i insistiranje na zajedničkim aktivnostima produbit će veze Škorpiona. Planetarna podrška pobrinut će se da krajem mjeseca samci upoznaju nekog posebnog. U povoljnom su poslovnom razdoblju. Ako imaju ambiciozne planove, ovo je sjajno vrijeme za njihovu realizaciju. Tijekom ovog mjeseca postupno će ostvariti ciljeve, a podrška okoline pritom će se pokazati kao dragocjena.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +6
Demi Moore je Škorpion, rođena je 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dragome će smetati zaokupljenost Strijelaca poslom i obavezama, no unatoč tome očuvat će sklad. Krajem mjeseca moguće je pomirenje s bivšim ljubavnim partnerom. Pratit će ih osjećaj nezadovoljstva. Imat će dojam da nisu postigli ono što su htjeli i da su daleko od cilja, ali ne trebaju donositi ishitrene odluke. Krajem mjeseca situacija će im se iskristalizirati pa će dobiti odgovore na pitanja koja ih muče.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +4
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Jarci koji su započeli vezu za koju žele da uspije trebaju oprezno planirati iduće korake i ne gušiti dragoga pretjeranim zahtjevima. Razdoblje nakon 23. samcima donosi nove ljubavne prilike. Oni koji se nadaju promaknuću ili uspjehu moraju biti svjesni da će konkurencija biti jaka. Unatoč tome, imat će dovoljno snage i upornosti da se bore i ne priznaju poraz.

Što čeka Jarce u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +5
Michelle Obama je Jarac, rođena je 17. siječnja 1964. Izvor: Profimedia / Autor: CHARLY TRIBALLEAU / AFP / Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pod utjecajem Venere u Vagi, intimni život Vodenjaka početkom mjeseca bit će uzbudljiv. Samci će biti poželjni i uspješni u zavođenju. Parovi će rasplamsati strasti u krevetu, a sve do 23. uživat će u skladnom odnosu s dragim i razmjeni nježnosti. Kraj mjeseca donosi neslaganja i trzavice. Suočavat će se s preprekama, ali stres će dovesti do pada motivacije i zasićenosti poslom. Razmišljat će o novim opcijama i promjenama.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +9
Amal Clooney je Vodenjak, rođena je 3. veljače 1978. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ribe će partner optuživati da su sebične i da ne uzimaju u obzir njegove potrebe. Kada Venera 23. uđe u Škorpiona, za njih počinje sretnije emotivno razdoblje, u kojem će dobiti priliku ostvariti ljubavne čežnje. Shvatit će da moraju biti hrabre i izaći iz zone udobnosti. Završetak mjeseca povoljan je za ambiciozne pothvate i promjene, ali samo ako iza njih stoji dobro osmišljena strategija.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u rujnu, detaljno pročitajte ovdje.

  • +3
Eva Longoria je Riba, rođena je 15. ožujka 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia