OLIČENJE ELEGANCIJE

I kad nosi staru haljinu, ona je kraljica stila

18.09.2015 u 14:10

Bionic
Reading

Prelijepa španjolska kraljica Letizia trenutačno je sa suprugom Felipeom u SAD-u, a nakon što je oduševila svojim stilom pri susretu s Michelle Obamom, odjenula je još jednu haljinu za čistu peticu

Kraljica Letizia već je odavno proglašena modnom ikonom, a to dokazuje svakom prilikom, bilo da se radi o službenim događanjima ili slobodnom vremenom koje rado provodi s kćerima Sofijom i Leonorom

Za službeni posjet studentskom kampusu u Miamiju Letizia je odabrala prelijepu haljinu koja krojem podsjeća na stil iz 20-ih godina prošlog stoljeća. Da je dobra poznavateljice mode i trendova, pokazala je i frizurom tipičnom za to razdoblje.

No haljinu s potpisom španjolskog dizajnera Felipea Varele, koji stoji iza većine kreacije u kojima se lijepa Letizia pojavljuje, već je nosila prije nekoliko godina, na jednom vjenčanju u Malagi 2012. godine.

Kroj haljine sa spuštenim strukom u šljokicama laskao je njenoj vitkoj liniji, a ukrasi u gornjem dijelu nisu pretjerani. Očito Felipe Varela jako dobro zna što Letizia voli nositi jer je više puta viđena kako dolazi u njegov atelje i isprobava razne haljine. Također često ponavlja već viđene stylinge te izmijeni tek poneki detalj. Tako je ovoj posljednjoj haljini na vjenčanju 2012. dodala šešir s mrežastim velom i isplela kosu, a sada je sve odlučila upotpuniti frizurom iz istog modnog razdoblja.